Tuesday 17 January 2012

Pahuljica Dekoracije

Bilo da ste ukrašavanja za odmor ili dodavanjem neke glamur u spavaću sobu, snježna pahulja ukrasi imaju poseban način da se iz cijele dekor. Te sićušne pahulje rad kao lijepe božićne ukrase za svoju kuću, darovni za prijatelje i obitelj, i (jestivih) kolač dekoracije. Članak je ilustriran raznih pahuljica ukras ideje koje se mogu ugraditi u različite svrhe. Pročitajte više na papiru napraviti pahulje.
Svjetlosno Snowflake Dekoracije
Vješanje pahuljica dekoracije navedeni u nastavku su stvarno lako i jednostavan za napraviti. Get divan osvijetljeni pahuljica dekoracije koje se mogu postaviti u sobi nakon odmora podrezivanje je učinio s. Pročitajte više na domaćim božićnim ukrasima.
Materijali Needed; Svjetlucajte; Škare; Gumeni cement; 1 string bijeli Božić svjetla; Korak 1: Provjerite broj svjetla na string i umnožiti broj tako dva. Ovo će biti broj pahulja idete da je potrebno završiti cijeli izgled. Možete stvoriti različite i jedinstvene oblike, dizajna za svaku pahulje (ali to mora biti u paru). Dakle, ako imate 14 svjetla na string, onda ćete morati napraviti 14 pari pahulje, koji silazi do 28 pahulje. Pročitajte više na papiru pahulje uzoraka.
Korak 2: Veličina svakog para pahulja neće biti veći od 4 inča. Nakon svih cutouts su spremni, primjenjuju šarene glitter na svakoj. Na blještavilo će dodati više sjaja i boja kada su svjetla uključena. Dobiti sprej na blještavilo kao što je to ne samo suptilan, ali i učinkovit. Neka blještavilo suho ispravno, a zatim prijeđite na sljedeći korak.
3. korak: Na vašem radnom stanicom, primjenjuju gume cementa na svakoj strani pahulje. Nanesite samo u tankom sloju i pustiti da se osušiti. Površinu gdje je guma cement se primjenjuje koristit će se za njih držati zajedno ili prenesena za repozicioniranje.
Korak 4: Uzmi prvi par pahulja i svetlosti na string. Stavite svjetlost u sredini desno od pahuljica i pritisnite par zajedno. Ne zaboravite uskladiti par ispravno, inače izgledi neće biti lijepo. Ako se par ne zabada ispravno, onda ne koristite dovoljno cementa gume na njemu. Nanesite malo više gume cementa na njega.
Korak 5: Slijedite korak 4 sa svim pahulje i svjetla na žici. Nakon što ste završili sa zadnjim svjetlom, neka ljepilo potpuno osušila. Uključite svjetla i uključite ga kako bi bili sigurni da su svi svjetla su vidljive.
Pročitajte više na:; Božić, božićne ukrase, Snowflake dekoracije za kolače
Tko je znao da s jednostavnim materijalima, možete specijalizirati se u tortu uređenje. Osim tijesta glazura, jestivo guma tijesto se može koristiti za uljepšavanje vjenčanje, rođendan ili godišnjicu kolač sa stilom. Saznajte kako napraviti pahuljica dekoracije za svoj kolač. Možete pročitati o desni tijesto recept ovdje.
Materijale potrebne, pergament papir, cijevi gel, tijesto torba, Pink boje hrani, Mala četka, Ledeni kolač, Snowflake dizajn, uređenje savjeti broj 1 i broj 16 (vaš izbor brand), Korak 1: Uzmite vrećicu tijesto i ispuniti ga s cijevi gel. Ovisno o boji kolač, da li je bijele, žućkasto, tamno smeđa, ili bilo koje druge boje, možda biste željeli dodati neke hrane bojanje gel na prvom mjestu.
Korak 2: Na vašem radnom stanicom, mjesto pahuljica dizajn i pergament papir na vrhu. Trace točan dizajn uz pomoć gela i korištenje (vaš izbor brand) ukrašavanja savjet broj 1.
Korak 3: Uzmi papir pergament i to flip preko tortu. Lagano pritisnite na dizajnu uz pomoć malog četka. Uklonite papir za pečenje off tortu i provjerite svoje pahuljica dizajn.
Korak 4: Slijedite korak 3 za različite pahuljica dekoracije. Ispunite obojene icings u tijestu torbe da trag svaku pahuljica dizajne. Također možete ispuniti pahulje, uz njih praćenje, uz pomoć ukrašavanja savjet br 16. Viola, vaš snježna pahulja dekoracije za kolač je spreman. Dodaj onoliko embellishments koliko želite na torta s glazura gel.
Pročitajte više na:; Torta uređenje dizajni; Torta uređenje tehnike; Snowflake dekoracije projekt je odličan način da uključuju svoje prijatelje, obitelj, pa čak i djecu. Stvorite prekrasne pahuljica dekoracije za razne događaje i prigode.

No comments:

Post a Comment