Monday 30 January 2012

Savjeti o Long Distance Odnosi

Prvo pravilo međugradske veze je iskrenost. Međugradske veze ima početi s iskrenim ispovijedima i pretrpio s istim. Istina je da je potrebno malo više truda za održavanje međugradske veze nego bilo koji drugi odnos. No, pa što? To nije razlog za vas zatvoriti na jedan. To je izazov da možete manipulirati vrhunski dobro, sa neke ozbiljne savjete o tome dugo udaljenost odnosa. Često čujem parovi žali straha od obveza. Po mom razumijevanju, to je samo strah od nepoznatog. Morate riskirati i onda donositi odluke o svojim strahovima, frights i nepoznate sposobnosti. Tako ćemo vidjeti što je potrebno da bi ljubav vječnim preko milja.
Savjeti o Long Distance Odnosi
Premisa vašeg odnosa, vaš partner će biti ostavljajući uskoro, a vi ne možete pomoći, ali brinuti o tome što budućnost drži za vas. Budućnost je uvijek neizvjesna, što je razlog zašto takva briga je potpuno razumljivo. Se nositi s time, odlučiti što je status vašeg odnosa. Jeste li samo prijatelji? Je li to platonsku vezu? Razgovarajte o razine intimnosti. Jeste li spremni pogledati jedni drugima opet? Ima li nade trajnosti u postojeći odnos? Odgovarajući na ta pitanja, učinit će stvari jasnije za dva od vas. Odlučivanje je pretpostavka međugradske veze savjet, da ne može proći nezapaženo.
Strpljenje plaća; Milijarde kao da su zbunjeni enigmu dugo udaljenost odnosa: rade. Kažem, što im je činiti, pod uvjetom da ih želite. Budući da je daleko jedni od drugih može činiti teškim. Najveća zamka u Dating Savjeti za međugradske veze je nestrpljivost. Ideja da netko za utjehu vam u vremenima očaja i netko podijeliti svoje euforije, iznenada nestaje kao unesete međugradske veze. No, ključni kako bi se izbjeglo grintav tijekom razgovora, i nerealnih zahtjeva je da morate biti obzirni druge osobe emocionalnih potreba, kao dobro.
Emocionalna vjernost; nevjere čini se da je nova religija sa prilivom socijalne umrežavanje sučelja i sve širi virtualnom svijetu. To je veliki jad od međugradske veze. Svaki članak na međugradske veze savjete da ste pročitali će predložiti da se utvrdi emocionalna veza s partnerom za vrijeme koje ste proveli daleko. Reći jedni druge sve je način izrade međusobno integralni i nezaboravan dio vašeg svakodnevnog života. Emocionalna intimnost je jedini način vođenja romantike sa žarnom niti u međugradske veze.
Vječno Poticanje, ondje će biti vrijeme kada je vaš partner svibanj osjećati kao odustajanja. Motiviranje vaš partner uz riječi ohrabrenja će vam pomoći da nositi nakon grube zakrpe. Nakon svih teškim vremenima ne traju, teška ljudi učiniti. Održavanje linije komunikacije otvoren i jasan je jedan od načina radi. Slanje jedni druge karte, pisma, male sitnice, pokloni i svibanj biti neke posjete iznenađenje će oživjeti izgubila vezu.
Međugradske veze nije ništa drugo nego pitanje vremena, dok vas će biti ponovno zajedno. Svaki dan proveo daleko jedni od drugih je bliži sljedeći put ćete vidjeti jedan drugoga. Nadam se da ovaj savjet na duge udaljenosti odnosa je pomogao naći odgovor na pitanje kako bi dugo udaljenost odnos rada. Srecno.

No comments:

Post a Comment