Saturday 21 January 2012

Grass Seed Vrste

Prednjem dvorištu bez travnjak, izgleda strašno gola za mene. No, misao raste i održavanje travnjaka izgleda kao vrlo naporan perspektiva, pogotovo ako je na kratko vrijeme i pomoć. Za UN-a čuvaju travnjak izgleda jednako loša kao goli dvorištu. Kako bi riješila ovaj potrebe, puno trava hibrida i sorti razvijeni su, dopuštajući pojedincima da odaberete kao i po njihovu zahtjevu i potrebama. Trava sjeme vrsta dolaze s vlastitim karakteristikama, što ih čini savršenim za različite potrebe.
Grass Seed Vrste
Trava je zeljasta biljka s uskim listovima i svaki blade raste direktno iz tla ili baze. Različitih vrsta trava pripada različitim obiteljima, kao što su Poaceae, Cyperaceae i Juncaceae. Trave se koriste za travnjaka, ledina, parcelu ili polja sve dodate ili na ukrasne ili uslužni vrijednosti. Tako mnogo trava sjeme vrste su na raspolaganju za različite potrebe, gruba trava mnogo finije, mekše trave. Pročitajte više na travi raste savjete.
Trava Vrste; Grass vrste svrstane su po svojim klimatskim podobnost. Dakle, vrlo je važno razumjeti klimatskim uvjetima gdje se nalazite. Količina oborina, suša ili vruće vrijeme, snijega ili mraza i navodnjavanje raspoloživost igrati ulogu u odlučivanju vrste trave. Trava u osnovi je klasificiran na slijedeći način:; toplog godišnjeg doba: Ova vrsta trave prelazi dobro s puno topline i sunca, ali ima tendenciju da smeđe kada temperatura padne. ; Cool Sezona: Kao što ime sugerira, oni činiti dobro u hladnim zimama, s redovitim razmacima od kiše, ali ne uspijeva u vrlo vrućem vremenu. , Prijelazna zona: Ovaj tip je obično kombinacija ili mješavina iznad dva. ; Tople SeasonCool SeasonTransitional zone; BuffalograssPerennial RyegrassThermal Blue; CarpetgrassAnnual RyegrassTall vlasuljom; ZoysiagrassKentucky BluegrassPerennial Ryegras, BahiagrassRed FescueZoysiagrass, BermudagrassBentgrassKentucky Bluegrass, Sv AugustinegrassRough BluegrassBahiagrass
Sadnja sjeme; Kad ste se odlučili na travi sjeme tipa, to je vrijeme pripremiti travnjak za sjetvu ili sjetvu sjemena. Korištenje sjemena je najviše jeftin način da raste trava u odnosu na druge metode. Rad s sjeme dobavljača odrediti količinu sjemena. Za manje površine, može se sijati sjeme po sebi, ali većim prostorima bilo je potrebno opremu ili osoblje pomoći.
Vrijeme sjetve ovisi o vrsti trave sjemena. Do zemljišta i dopune pH ravnotežu ili plodnost dodavanjem potrebnih gnojiva ili organskih kompost. Razina tla uklanjanjem svih lumps tla ili šljunak. Scatter sjemena, može to učiniti s rukama ili koristite mehaničke sjeme dozator. Scatter ravnomjerno, previše učinak ili stanjivanje će rezultirati u neujednačen rast. Nakon što je sjeme je raspršeno, grablje lagano pokriti i konačno kompaktni sjemena. Preporučuje se da malč sa slamom i vode, kako bi ubrzao proces klijanja. Trava grančica će niknuti u roku od tjedan dana ili tako.
Pročitajte više na:; Kada Plant sjeme, travnjak skrb, sprinkler sustavi, raste trava i treba redovito zalijevanje, i pravovremeno gnojidbe, weeding i košnju. Iako odabirom trava sjeme vrsta jednom mora platiti dobar pozornost s njezinom namjenom, klime i okoliša (temperatura, padalina i izloženost suncu), prilagodljivosti.

No comments:

Post a Comment