Saturday 14 January 2012

Nail Care Products: lak za nokte i losion

Lijepe i zdrave nokte su neophodne kako bi završili bilo koji izgled. Zamislite super vruće ansambl se u kombinaciji s raščupan ruke! Većina ljudi, koji puno buke satima preko svoje odjeće i plan neprestano usavršavati različitih izgleda, često imaju jedan od najvažnijih točaka u tome što je dobro njegovan. Njegu noktiju je ne samo u modi, to je sada jedan od najvažnijih aspekata da bi dodali na ljepotu jedne ruke i osobnosti.
Savjeti za njegu noktiju:; Dobro zdravi nokti često imaju ružičast boja. Evo nekoliko savjeta možete isprobati kod kuće za održavanje noktima.
Nošenje redovito lak za nokte često nije dobra ideja. Provjerite imate li uništiti, za jedan dan u tjednu, tako da vaše nokte može disati lako.
Uvijek umočiti ruke u mješavinu tople vode (1 šalica) s jednim žlica soka od limuna prije nego što nastavite sa svojim manikura.
Jednostavan način kako očistiti vaš kožicu bi se okretati prste unutar pola limuna.
Koristite kokosovo ulje ili ricinusovo ulje za masažu u vaše nokte, što bi priopćavanje super sjaj noktima.
Osnovni Nail Care rutinu:, Prvo, koristite nailbrush i slijedite ga s ručno pranje. ; Sada, potopiti ruke u toploj vodi. (To bi omekšati kožicu), a ako se kožicu krnjem, a zatim ih gurnuti natrag, iako vrlo nježno. ; Budite oprezni dok ste trim nokte, osigurati da su sve jednake duljine. ; Koristite turpija za nokte na zagladimo rubova. ; Koristite meku hidratantnu kremu sve preko vaše ruke. ; Nail Care Products:; Pored osnovnih domaće lijekove i noktiju ritualima, profesionalna manikura često postaje obvezna za one koji žive život u brzom. Stručni dodir je često potreban za kozmetičkih razloga, a ne za osobnu higijenu. Izlet na bilo koji kozmetički salon bi otkrili obilje proizvoda za njegu noktiju značilo da vas razmaziti u najvećoj. One mogu pronaći fantastičnih niz brandova koji su se boriti kupaca. To ne samo da razonoditi na žene, ali ljudi kao i Vi!
Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći kolosijek bilo kojeg proizvoda za njegu noktiju, prije nego što napravite konačnu kupnju.
Lak za nokte za skidanje tendira kako bi nokti suhi i krhak. Tako bi se izbjeglo često korištenje laka za nokte za skidanje unutar tjedan dana.
Koristite branded noktiju losion za suhe i oštećene nokte. To će zadržati svoje nokte hidratizirana i lijepa.
Koristite vrh kaput / pečat na prirodnim noktima. Te pomoći u zaštiti i zadržavaju vlagu. Top kaputi također se primjenjuju na lak za nokte.
Uvijek držati nokte tanji u hladnjak da bi ga traje duže. Lak za nokte razrjeđivači se koristi za tanke iz bilo lak za nokte koji je primijenjen previše debelo preko noktima.
Uvijek koristite losion za njegu noktiju nakon što opere ruke. Iako je uvijek moguće u praksi to, korištenje losion bi održali svoje ruke i nokte meke i podmazan. Sapuni imaju tendenciju da se svuku, vlagu od noktiju.
Koristite podlogu s UV zaštitom prije nego što vrijede vaše nokte. Podlogu sprječava nokti od toga da bude bojen zbog lak za nokte.
Nailbrushes se koriste za pročišćavati nokte obložiti oni dobiti bojen s prljavštine i bakterija. Koristite blagi sapun za bolje rezultate.
Ako isprosjačiti tržištu, čak možete naći lakova za nokte koji se bave određenim problemima noktiju. (Lomljive nokte, nokte umišljen, itd.). Odaberite onaj koji vam najviše odgovara.
Nail učvršćivaći su također lako dostupni na tržištu. To samo treba brushed nad nokte! Oni štite i hidratizirati nokte uz dodavanje na snagu noktiju.
Potražite zanoktica krema koja dolazi s kombinacijom jojobe i vitamin A i vitamin E. To će vam pomoći omekšati cuticle području.
Glitter polira se može koristiti preko svoje redovne lak za nokte. To su obično uljepšati ili poboljšati osnovne noktiju caklinu.
Novi trend u nail art biti korištenje za nokte sjaj za nokte. To najbolje funkcionira ako se koristi na prirodnim noktima kao čavao sjaj polira uzrokovati nokte da svijetle u mraku.

No comments:

Post a Comment