Friday 27 January 2012

Tankless bojler Kupnja Savjeti

Što je tankless bojler?
Tankless bojler, kao što ime sugerira su grijači bez kontejneru za pohranu. Stoga se također naziva protočna ili potražnje Grijači vode i daje toplu vodu kao i kada je to potrebno. Ovi grijači uštedu energije kao što su zagrijavanje vode dok teče iz slavina, a ne zadržati bilo vode tako da nema energije koja se izgubiti u zagrijavanje velikih količina vode, koja će ostati neiskorišten i moraju biti zagrijana prije ponovnog korištenja . To je prednost, jer štedi i prostor i energiju.
Postoje dvije vrste tankless grijači vode:; Full on / Full off-Ovi nemaju razini snage koja je promjenjiva, jedinica je bilo ili isključiti. ; Modulirani-u ove vrste grijača vode topline izlaz ovisi o količini vode koja teče iz slavina. Tu je i senzor protoka, moduliranje ventila za plin, ulazne temperature vode senzor i senzor za temperaturu izlazne vode, gušiti ventil, što znači da korisnik, bez obzira na volumen vode se koristi bi dobiti istu temperaturu. ; Korisni tankless bojler Kupnja Savjeti
Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir dok kupujete tankless bojler jer je elektronski uređaj, koji je za svakodnevnu uporabu, dakle sve detalje treba razraditi prije ulaganja na njega. ; Najčešći stvar koju morate saznati je zahtjev, odnosno koliko vode će vam trebati i koliko bodova primjene postoje. Zahtjevi mogu varirati od jedne točke zahtjev za multipoint aplikacija i cijelu kuću aplikacija. Svaki program bi ga vlastiti zahtjev. , Sljedeća stvar će biti normalna temperatura vode na svoje mjesto, koja također varira. Ako živite u hladnijim klime normalna temperatura vode će biti manja nego ako živite u toplije klime. , Onda bi se vrsta goriva koje bi se koristiti također djeluje kao odlučujući faktor. Izbor je između električnog tankless bojler i plinska tankless bojler. ; Zahtjevi Electric tankless bojler su:; napona, struja u amper, Circuit Breaker, tako da ovi zahtjevi također treba imati u vidu jer je napon potrebno bi bilo oko 110V (min) i 277V (max). Struja u amper potrebno će biti promjenjiva, ovisno o napraviti grijač i prekidač je također bitno, tako da je krug grijača može se držati odvojeno.
U slučaju grijač plina tankless, ona mora biti određena, ako bi se fueled by propan ili prirodni plin. Čak i ako imate plinovoda, već provjeriti da li će vam trebati još jedan od sadašnje linije možda neće biti dovoljni za vaše grijač. Također budite oprezni dok kupujete venting pribor i provjerite lokalne zgrade kod i da ti bi znati ako Internet će biti u pravu ili ne.
Kada kupujete grijač tankless provjerite da li slijedite ove:; Provjerite sve vrste grijalica za vodu. ; Napišite specifikacije i cijeli trošak i usporedite ga, ako ste bili na bilo kojem drugom mjestu, da se posavjetuje, ako ne nemojte ići na dva ili više mjesta. Nemojte se oslanjati na jedan brand da vam prave informacije ili dostaviti Vam proizvod koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Morat ćete to učiniti za sebe. , Pitati za reference i povratne informacije. , Provjerite je tvrtka koju zeroed na svojim lokalnim Business Bureau. , Potvrditi, ako je tvrtka koju pokušavate kupiti od lokalnih ima dozvolu i ako oni znaju pravu zgrade kodovi koji bi što brže i povoljno. , Pogled prije nego što skočite !!!!!

No comments:

Post a Comment