Saturday 28 January 2012

Tematski poklon košara za odmor

Jeste li umorni od davanja iste prikazani iz godine u godinu? Jeste li batrljak za kreativni dar ideja? Zašto ne uključuju poklon košara na vašem popisu ove godine? Uostalom, tko ne voli otvaranje danas pun iznenađenja? Uz malo vremena i kreativnosti možete stvoriti zabavna i svečana poklon košara za pravedan o bilo tko na Vaš popis.
Poklon košara su odličan način za dodavanje jarke boje i jedinstven prikaz čak i najjednostavnijih poklona. Zašto ne dodati malo više začina u ovoj godini dajući svoj koš temu? Koristite osobe interese kao polazište za svoju temu, i inkorporirati osobnih elemenata posebno prilagođene kako bi odgovarao njihovom ukusu. Ako oni imaju dobar smisao za humor, probajte dodati malo zabave elemente svoje koš koji će im dati dobar smijeh. Isprobajte jedan od ovih ideja poklon košara za posebne osobe u svom životu ovaj praznik godišnje doba:
Za vanjsku entuzijasta, Ako imate otvoreni entuzijasta na popis darova, tu su sve vrste velikih rješenja za odmor darivanja. Prvo morate odabrati kontejner za svoj dar. Pokušajte ugovaranju okvir za ribar, ruksak za pješak, ili nered kit za pohlepan kamper. Nakon što su kontejner za svoj dar možete ispuniti sa svim vrstama povezane stavke koje se sigurno oduševiti. Što otvoreni entuzijasta ne treba novi kompas, termos, svjetiljku ili sigurnost kit? to Prerušiti se s kamuflaža maramica ili dobar par rukavica. to top off s se odnose odmor ukras ga držati svečane, i ne zaboravite uključiti dodatne baterije, ako bilo koji od njih zahtijevaju gadgeta.
Za putnika, Davanje darova za ljude koji vole da putuju mogu biti lukav, ali ako se pridržavate osnove vaše koš će biti sigurni da ih ispratiti u velikom stilu. Možete kupiti veliki totalizator vrećica u bilo kojem lokalnom robna kuća prilično jeftino. ispunite ga s ručnike za plažu, turistički vodiči, cestovne karte, časopisi i krema za sunčanje. Uključite zabava filma ili omiljene CD-a za njih da uživaju dok oni putuju. Mali radio, CD playeri i iPods su hit za putnike ako se uklapaju u svoj proračun, i ne zaboravite da budu kreativni!
Za co-radnik, pri odabiru darova za co-radnik je uvijek dobro ako možete uhvatiti njihovu osobnost i smisao za humor u koš. Siguran pogodak u bilo koji ured je košara puna zabave uredski materijal. Uključuju multi-boji spajalice, ljepljive bilješke, olovke i olovke u koš. Možda također uključuju zabavno kreveljiti, stol kalendar ili smiješan film koji igra na ured politici (ali samo ako oni imaju dobar smisao za humor). Što se tiče kontejnera, kako o korištenju stol organizator ili časopis stalak? Ako planirate razmjenu darova izvan ureda, možete biti malo fleksibilniji sa stavke koje uključuju. Ako ste ograničeni na ured za razmjenu darova, biti konzervativan i provjerite je li dar je prikladan za uredsko okruženje. Uostalom, nikad ne znate gdje lutalica stavke svibanj kraj gore!
Za par, to može biti teško pronaći darove za par, pogotovo ako su oba činiti se to imati sve, ili imaju različite interese. Jedan koš koji je siguran da molimo je usmjerena prema romantičnu večer za dvoje. Boca vina s par čaša za vino, svijeće, sir i krekeri, a vadičep čine velike darove. Ako znate svoj ukus u hrani, vi svibanj također biti u mogućnosti uključiti neke ne-pokvarljivu stavki u vašoj košarici kao dobro, kao tjestenina i tjestenina umak, pecivo miješa ili učvršćenja za svoje omiljene predjelo. Stavite sve vaše stavke u piknik košara obložena tkaninom salvete i placemats, a par na svoj popis darova ima sve što im je potrebno za romantičnu večer zajedno.
Poklon košara su odličan način da se zabavite i uživajte u praznicima. Oni mogu biti kao jednostavan ili kompliciran i ekstravagantan kao što želite da bude, i može stati u bilo koji proračun. Ove godine, neka svoju kreativnost sjaj s tematskim poklon košara za sve na vašem odmoru popis.

No comments:

Post a Comment