Thursday 19 January 2012

Groomsmen dužnosti

Uvijek se smatra čast za dobivanje uloge kao groomsmen na tvoj prijatelj vjenčanju. Ima dosta prijatelja i rodbine koji su mogli su uzeti u obzir za ovu posebnu čast. No mladoženja je izabrao vas je dovoljan dokaz da on smatra da se jedan od njegovih najbližih suradnika. Postati groomsmen podrazumijeva odgovorne dužnosti. Morate biti prisutne s tijekom mladoženja vjenčanje proces i pomoći mu u planiranje vjenčanja.
Kum i groomsmen dužnosti
To nije dječja igra postati najbolji čovjek i groomsmen na mladoženju. To je jedan pakao od posla koji zahtijeva nivo na čelu dečki. Kum i groomsmen dužnosti uključuju plaćati za svoje smoking iznajmljivanje, njihove putne troškove, hotelski smještaj i prijevoz mogu se na mjesto održavanja vjenčanja. Pa, ovo su neke od osobne troškove koji svibanj vam je potrebno poduzeti.
Najbolji čovjek i groomsmen dužnosti također uključuje pomaže mladoženja odlučiti i plan vjenčanje proračuna. Sada dolazi najvažniji dio, organiziranje prvostupnika stranke. Kao što je najbolji čovjek i groomsmen dužnosti, morate sve čip u za stranku trošak ili ako imate mogućnosti možete ugostiti prvostupnika stranke sve po sebi. Sljedeći važan najbolji čovjek i groomsmen dužnost je kupiti poklon za tek vjenčani. Ne možete si priuštiti da zaboravim dar za vaš bliski prijatelj na jednoj od najatraktivnijih poseban dan svog života. Let's premjestiti sada na dužnosti groomsmen u detaljima.
Groomsmen Dužnosti i obveze
Groomsmen su odgovornosti vrlo važno još od antičkih vremena, kada su trebali da djeluju kao tjelohranitelji da mladoženja-u biti do dan vjenčanja. Groomsmen odgovornosti uključena zaštita od mladoženje i da je on stajao sigurna i zvuka uz mladenku na alter.
Danas, vremena su se promijenila, pa je groomsmen dužnosti i odgovornosti. Trebate imati na umu da postane groomsmen je skup zadatak, a ako ne možete priuštiti ili nisu u mogućnosti preuzeti odgovornost, te bi trebao reći NE mladoženja odmah. Mladoženja će ovisiti o vama za svaku malu stvar potrebne za vjenčanje i nitko neće cijeniti nekoga tko stoji gore u zadnji čas. Da biste spremili vaše prijateljstvo, mladoženja i sebe od neugodnosti kasnije na veliki dan, biti sigurni da ste svjesni što ste uzimajući u. Neka nam pogled na neke od vjenčanja groomsmen dužnosti.
Groomsmen odgovornosti; Kao groomsmen, trebate pomoć mladoženja izabrati tuxedos i pokazati se s njim tijekom elementi. ; Morate planirati prvostupnika stranke, zajedno s kumom. Također ćete morati dijeliti trošak stranke s najboljim čovjeka i drugih kolega groomsmen, ako ih ima. ; Groomsmen mora biti prisutan i treba prisustvovati ceremoniji sve probe i probe večere, bez iznimke. ; Morate praksi vaše vjenčanje govorima, ako se od vas traži, ili traži da govori. ; Groomsmen mora platiti za svoje vjenčanje ruho i druge vjenčanje nositi iznajmljivanje. ; Trebate pomoć mladoženja pripremiti popis uzvanika i odlučiti sjedećih aranžmane. ; Najbolji čovjek i groomsmen dužnosti uključuju i pazeći putničke aranžmane, dozvole, putovnice, vize, itd. za vjenčanje i medeni mjesec su u redu. ; Junior groomsmen dužnosti uključuju utovar i istovar likere iz automobila, pomažući u dekoracije i organizaciju ceremonije vjenčanja. ; Junior groomsmen dužnosti također uključuje pazeći sjedećih mjesta i putovanja planovi su u redu i da slijedi točno po uvodi. , Kao groomsmen Vi ste odgovorni za vraćanje bilo Tux ili formalne nositi uzeti na najam od strane mladoženje. ; Vjenčanje groomsmen odgovornosti; Na vjenčanju vam je potrebno da biste bili sigurni svakog gosta i pozvali sjedi dodijelili mjesto u odgovarajućim pozicijama. , Morate stajati pokraj mladoženja tijekom ceremonije kao što je on uzima svoje vjenčanje zavjete. Ti bi trebao pratnja djeveruša na recepciji mjesto sa ceremonija. ; Na vjenčanja, morate se sjedi za stolom u čast nedavno vjenčan. Ti su se fotografira kao član svatove. Možete pročitati više na fotografiranje vjenčanja. Ti su također potrebni za ples s djeveruša. , Nakon primitka vam može pomoći u utovaru darove automobila. , Možete pročitati više o reponsibilites od najboljih čovjeka i više u člancima:; Best Man Speech Vjenčanje, najbolji čovjek tosta, Funny kum Govori: "Ovo su neke od groomsmen dužnosti na vjenčanju. Kao što ste razumjeli, postaje groomsmen nema smijeha materije. Morate održavati mirnim umom i pomoći nervozan mladoženja prevlada njegovu bolima vjenčanje anksioznost. Morate biti odjeveni ispravno, na primjer, crna tuxedos s crnim čarapama. Trebali bi imati šišanje biti u mogućnosti da se vijoriti zgodan lice. Nikad ne znate, ali možda impresionirati lijepa djeveruša na vjenčanju. Nadam se da ovaj članak na groomsmen dužnosti i odgovornosti pomaže vam da se pripremite za najveći dan u svom prijatelj život.

No comments:

Post a Comment