Sunday 29 January 2012

Kada zamijeniti kočnice jastučići

Kočnice su najvažniji dijelovi vozila. Vi svibanj misle da je motor koji je važno voziti vozilo. Da, to je jedan od važnih dijelova vašeg vozila, ali što ako vaš automobil nije imao kočnice? Kako bi ste ga zaustaviti? Zaustavljanje automobila kad god vam je potrebno je doista važnije nego ubrzavanje. Ukoliko se vaše kočnice istrošene, vaš automobil svibanj ne biti u mogućnosti da zaustavi učinkovito. Hence održavanje kočioni sustav igra ključnu ulogu u performansama vašeg vozila. Ali kako znati kada zamijeniti kočne obloge? Kočite će vam reći sami. Vi samo trebate obratiti pozornost na njih. Let's imaju pogled na neke poznate i znakovi upozorenja.
Zamjena kočnice jastučići; Glavna funkcija kočenja sustav je proizvoditi trenje između kočnice jastučići i kočnice rotora. Jastučići su Brake čelika backing ploče i trenja materijala vezan na površinu, i kočnice rotorima su debeli metalni diskovi koji su spojeni na vozila vožnje osovina. Kada pritisnete pedalu kočnice, snaga se prenosi na kočnice jastučići koje su prisiljeni protiv kočnice rotorima proizvodi trenje. Trenje je odgovoran za smanjenje brzina kočnice rotora, na kraju zaustavljanje vozila. Konstanta visoko trenje na kočnice jastučići uzrokuje površinu istrošiti, čime utječe na performanse kočenja vozila. Redovito provjeriti kočnice jastučići vašeg automobila, ako želi izbjeći nezgoda uzrokovanih kočnice neuspjeha. Ovdje su neke znakove znate kada zamijeniti kočnice jastučići. Pročitajte više o tome kako dugo kočnice jastučići zadnji.
Najvažniji i očiti znak je kada čujete vaš automobil ili squealing screeching, svaki put kad zakočiti. Većina kočnice jastučići have soft metal kartice na njima što proizvode visok cika u kontaktu sa kočnice rotora. To pokazuje da sadašnji trenja materijala oko kočnice jastučići ima istrošeni i treba zamjenu. Kočnice jastučići can jeza ili zveckati ukazuje labave dijelove.
Kada osjetite da vaše vozilo ne kontrolira po vama isključivo, to jest, kada primijetite povlačenjem iz automobila s jedne strane na drugu, to znači da vrijeme je da provjerite kočnice. To također može rezultirati u kolo dočepa koji može biti je teško kontrolirati i mogu dovesti do opasnih nesreća. Ona jasno pokazuje da nešto nije u redu s kočnice jastučići i oni moraju biti zamijenjena.
Najbolja opcija je da se vizualno pregledati kočione obloge periodično. Mnogi automobili imaju otvoren felge koje će vam omogućiti da vidite kočnice jastučići, bez potrebe za uklanjanje guma. Potražite trenje materijal na kočnice jastučić. Ako je teško se nosi van, to mogu ostaviti utorima kočnice rotora. Ako postoje duboke utore ili rezultate na rotoru je vrijeme da promijenite rotora uz kočnice jastučići.
Vijek trajanja kočnice jastučići zavisi od mnogih faktora kao što su sastav vaše kočnice jastučići, trenje utrošenog materijala, težina vozila, vaše vozačke navike, itd. Promjena kočnice jastučići prečesto je bilo vrijeme bolje od njegovog mijenjanja prekasno. Što više koristite kočnicu, prije oni istrošiti i kraće je njihov životni vijek. Vi svibanj učiniti zamjena jastuk kočnica ručno ili bi to učinio strane stručne osobe.
Pročitajte više na:; Kako zamijeniti kočnice jastučići; Kako zamijeniti kočioni Rotori, a to je svega oko kočnice jastučići i kočnice jastučići zamjena. Nadam se da imaš odgovore na pitanje 'kada zamijeniti kočnice jastučići i rotora'. Zato nemojte ignorirati kada je vaš automobil je težak da ti nešto reći!

No comments:

Post a Comment