Sunday 22 January 2012

Patuljak Alberta Spruce njegu

Spruce su skupina od zimzelena stabla crnogorice, razvrstan pod imenom rodu Picea, a pripadaju bor obitelji, Pinaceae. Obuhvaća oko 35 vrste, stabla smreke rod može biti patuljak ili visok. Na svijetu Najstarija stabla, smreke Vjeruje se kako je 9.550 godina star. Ako ste u potrazi za male četinara sorte zeleno lišće tokom cijele godine, je patuljak Alberta smreke je idealan izbor. Igla u obliku Listovi su raspoređeni u gustom način, dajući fuzzy izgled. Možete naučiti više o smrekama - činjenice.
Patuljak Alberta smrekama, znanstveni naziv Picea glauca, su odlične sorte za uzgoj u zatvorenom prostoru, kao i na otvorenom. Međutim, za održavanje zdravog smrekama, najbolje je da im rastu u vrtu tla (ne u kontejnerima). Rastući na tempo 2 do 4 inča svake godine, u prosjeku patuljka Alberta smreka veličine je oko 12 stopa u visinu i 4 do 5 metara širine. Značajka karakteristika svih smrče stabla sorte je piramidalni krov oblik. Dakle, cak i ako imate manje vremena za patuljaste Alberta smreke njegu i obrezivanje, ona će se automatski razviti u redovnoj krune oblik.
Briga za Patuljak Alberta Spruce Tree
Patuljak Alberti smrekama najbolji se uzgaja u zonama 3-8. Unatoč prethodnim ime 'patuljak', ona je i dalje stablo i zahtijeva odgovarajući prostor za razvoj korijenski sustav. Stoga, kako bi se osiguralo zdravo korijenje, smatram da repotting u većem loncu u redovitim razmacima. Navedene u nastavku su neke od korisnih savjeta u vezi patuljastih Alberta smreke njegu i održavanje:
Transplantacija vrijeme, budući da patuljak Alberta smreke polako raste i ostaje kratak za nekoliko godina nakon plantaže, mnogi hobisti vole raste kao kontejner uzorak za unutarnju u vrtu. Za sadnju u vrtu tla, možete presaditi patuljasti Alberta smrekama tijekom proljeća kada temperatura tla je povoljna za podršku korijenima.
Plantažni stranica; Patuljak smrekama obično su zasađene kao i primjerci u formalnom vrste krajolika dizajn. Djelomično zasjenjenom području predstavlja idealno mjesto da se biljka patuljak Alberta smrče drveća u vrtovima, ali oni također može tolerirati punom suncu. When rastući unutra, staviti ih u blizini vrata i prozora, a nikad pored radijatora ili peći.
Zahtjevi tla, plodna, dobro drenirani lagano kisela tla i moraju se za uzgoj patuljastih Alberta smrekama. Prema tome, možete pripremiti vrt tlo ili zalijevanje medija. Kod teških tla s visokim postotkom gline sadržaja, dopuniti adekvatne količine pijeska bi se osiguralo ispravno odvodnje.
Navodnjavanje i hranjenje frekvencije, Voda je patuljak Alberta smrekama redovito, barem jednom u tjedan dana tijekom vrućih vremenskih uvjeta. Međutim, tijekom zalijevanja će izazvati žuta obojenost lišća. Dolazeći do oplodnje, te bi trebao dodati odgovarajuće koncentracije dobrog zimzelene gnojiva dvaput godišnje, jednom u proljeće, a drugi doze u kasno ljeto.
Orezivanja drveća, kao spomenuto već, ova stabla rastu vrlo sporo, za razliku od drugih vrsta zimzelenog crnogoricom. Dakle, redovito obrezivanje ne nužno važan korak što se tiče patuljastih Alberta smreka održavanja je u pitanju. Ipak, možete trim širi grane jednom u godini (po mogućnosti tijekom zime) dati poželjan oblik.
Znakovi bolesti, ako je izložen jakoj sunčevoj svjetlosti i dugo sušnih razdoblja, vaše smrekama mogu postati skloni pauk grinja infestacije. Pazi na znakove kao što su bjelkaste remenje između grančica, bruniranje listova igle i smrti grana u teškim zaraze. Ako je takvo je to slučaj, ukloniti bolesno grane odmah i sprej insekticidni sapun ili hortikulturni ulja na pogođenim dijelovima.
Bilo da biljka ih u zatvorenom ili na otvorenom, držati oduševljen bdjeti nad patuljasti Alberta smreke bolesti i štetnika, osobito pauk novčića i lisne uši. Ako je dostupna, možete staviti dvije slične veličine stabla u ulazu dati personalizirane dodir za vaš dom dekor. When uzgaja u atraktivnom crveno kontejnerima, patuljak Alberta smrekama također čine prekrasan sezonske poklon. Nadam se da ćete naći ove informacije na patuljasti Alberta smreke skrb koristan.

No comments:

Post a Comment