Thursday 26 January 2012

Magnolia Tree sorti

Botanički klasifikacija stabala magnolije može se dati kako slijedi. , Britanija - Plantae, Order - Magnoliales, Obitelj - Magnoliaceae, roda - Magnolia, Magnolia stabla su neke od drevnih cvjetnice stabala na Zemlji te su popularno koristi za uređenje. Postoji više od 80 prirodnih vrsta magnolije i oni su native na jugoistoku Azije i istočne Sjedinjene Američke Države. Mnogi hibridnih sorti magnolije su obrađivali uzgajivača diljem svijeta. Atraktivnih značajki stablo magnolije uključuje, egzotično, mirisne i sjajan cvijeće sa sjajnom zelene boje lišća. Ovi stabala ostati evergreen čak i kada im lišće prolio. Magnolia stablo briga je vrlo jednostavna, a time i to su neki od visoko kultiviranog ukrasnog bilja. Štoviše, mnogi od sorti stablo magnolije ostati zimzelene tijekom cijele godine. Najbolje vrijeme za sadnju sjeme stablo magnolije je: proljeće za zimzelene magnolije i jesen za listopadne vrste magnolije. S obzirom na nastavku je sažetak na nekom od popularnih sorti stabala magnolije.
Magnolia Tree Vrste
Južna Magnolia: botanički naziv ovog drveta je Magnolia grandiflora i drugo uobičajeno ime je Bull Bay. Ova magnolija stablo je porijeklom iz jugoistočne dijelove Sjedinjene Države koje se proteže od obalnog područja Virginia jugu do centralne Floride i zapadu do istočnog Teksasa i Arkansas. Lišće ovog stabla je zimzelena i široka veličine s bijelim mirisnim cvijećem. Drvo ovog stabla se teško u prirodi se koristiti u komercijalne svrhe na velikoj razini. Ova magnolija raznolikost je lako održavati, ali veliki lišće može uzrokovati probleme u visoke prometne površine. Pročitajte više o cvjetnice vrste drveća.
Krastavac Tree: Magnolia acuminata, je botanički naziv ovog magnolije raznolikosti, koji je također poznat kao krastavac magnolija magnolije ili plave. Stablo se zove krastavac stablo jer krastavac kao sličnost nezrele plodove. Dospjelih Plodovi ovog drveta su, međutim, crvene boje. Ovo stablo je porijeklom iz Kanade i jedan je od najvećih stablo magnolije. To je bio naveden pod nekim od ugroženih vrsta u godini 2007.
Anis Magnolia: To stablo magnolije je porijeklom iz Japana i botanički se zove kao Magnolia salicifolia. Drugi naziv za ovo drvo je Willow-leafed magnolije. Ovo stablo magnolije ima uske ostavlja u odnosu na druge sorte magnolija stablo. Stablo nosi mirisnim bijelim cvjetovima koji cvatu u rano proljeće i oni svibanj uvenuti zbog smrzavanja. Plodovi ovog drveta su roza boje sa grimizu sjemena unutar njih. Pročitajte više o ukrasnog drveća za uređenje okoliša.
Star Magnolia: Magnolia stellata je botanički naziv tog stabla. Čak i to stablo je porijeklom iz Japana, a odlikuje se zvijezda u obliku cvijeta, otuda i ime. Star magnolija je sporo raste grm i zvijezda u obliku cvijeta su bijele ili roza boje. Stablo proizvodi crvenkasto-zelene boje voća koji dospijevaju i otvoren u ranu jesen. Boja lišća ovog stabla je bronca, zeleno, koji se okreće duboke zelene kao što sazrijeva. Pročitajte više na stablo magnolije bolesti.
Tanjur Magnolia: Taca magnolija je u osnovi hibrid stablo dva varijeteta stablo magnolije, Magnolia Magnolia denudata i liliiflora. Stablo bio uzgojen je francuski botaničar po imenu Étienne Soulange-Bodin. Glavna značajka ovog stabla je mirisni bijelo-ružičastim cvjetovima koji cvatu u proljeće. Ovi cvjetovi su prilično velika u veličini s tipičnom obliku tanjur, otuda i ime. Ovo stablo ima tendenciju da se proizvesti nekoliko stabljika. Stablo se nije pogodna za urbane sredine i sklon izgubiti cvatnje prerano.
Ostali Magnolia Tree sorti, Magnolia liliflora, Magnolia panamensis, Magnolia poasana, Magnolia schiedeana, Magnolia delavayi, Magnolia henryi, Magnolia hodgsonii, Magnolia boliviana, Magnolia cespedesii, Magnolia gilbertoi, Magnolia wolfii, Magnolia urraoense, Magnolia Frashëri, Magnolia Amoena, Magnolia Tree činjenice , Mississippi i Louisianu država SAD-u imaju Magnolia kao službena državna cvijet. ; Nadimak Mississippi je Magnolia države. , Podrijetlo biljke koje pripadaju obitelji Magnoliaceae, rekao je da datiraju 95 milijuna godina prije. ; Magnolia stabala nazvana po francuski botaničar Pierre Magnol. , A to je kratke informacije o Magnolia stablo sorti. Sada kada ste svjesni tipične fizičke karakteristike različitih stabala magnolije, posaditi u svom vrtu i dodajte ove prirodne ljepote na svoj otvorenom.

No comments:

Post a Comment