Monday 16 January 2012

Curenje ulja Nakon zamjene ulja

Je to ikada dogodilo s vama da ste dao vaš automobil za rutinske servisiranje i mehaničar radi potreban. On je promijenio ulje u procesu i niske i gle kao što se vaš automobil natrag doma, možete primijetiti curenje ulja. Vas držati na pitate gdje je ona dolazi iz. Jedan od razloga bi mogao biti ili istrošene filtar ulja ili mehaničar je staviti u ulje ekstra. To bi mogla biti ništa drugo također. Ali ako se to dogodilo na vas, mislim da ne bi smetalo uzimajući dragocjeno bita informacija o curenje ulja nakon promjene ulja!
Uzroci curenje ulja
Uzrok 1, vijak za ispuštanje koji se nalazi na dnu nafte tavi, što zauzvrat može se naći ispod automobila. Razlog za curenje ulja iz vašeg automobila mogao biti da je to Vijak za ispuštanje može izgubiti, za jedan. Još jedna točka mogao biti da utikač nije navojem ispravno. Ako je to problem, podešavanje čep tako da se uklapa ispravno, može biti učinjeno. U drugim slučajevima, on svibanj isto tako treba zamjenu.
Uzrok 2, ulje curiti vrlo često događa na račun mis poravnat, labav ili istrošene filtar za ulje. Osigurati da ulje filter nije u lošem stanju i opremljen pravilno će se izbjeći curenje ulja. Što možete učiniti je svaki put kada se promijenite ulje, pitajte mehaničar za provjeru filtar i zamijenite ga ako je potrebno. Pročitajte više na motorno ulje.
Uzrok 3; Još jedna stvar koju trebate provjeriti je ventil poklopac brtvom za curenje ulja nakon promjene ulja. Dva metalni dijelovi su se pridružili brtvom od gume ili silikona. Ovaj ventil poklopac se mogu naći na vrhu motora, pričvršćeni na motor.
Uzrok 4; Ako gore navedene tri ne rade, možda možete vidjeti ako nešto nije u redu s kapom za punjenje ulja. To pokriva rupu gdje je ulje u motoru je staviti. U Došašću od kapica nedostaje izgubili ili slomljena, motor's pritisak će dovesti ulje na prosuti.
Nakon što su razlozi za curenje ulja nakon izmjene ulja, omogućuje vidjeti rješenja za motor pušenje tijekom vožnje.
Kako Stop Car od pušenja Nakon Oil Promijeni
Učiniti # 1, prva stvar koju bi očito učiniti jest otvoriti poklopac motora i provjeriti za ulje koji mogu imati prolije na motor ili ispušni sustav u procesu zamjene ulja. Obrišite prolivene preko ulje kao koliko možete. Ostavite ostatak za snimanje se automatski isključuje u toku vožnje. Pušenje će se zaustaviti na kraju. Mali curenje ulja nakon promjene ulja može se rješavati na taj način. Pročitajte više o curiti rashladna tekućina motora.
Da li # 2; Ako mislite da je pušenje je zbog curenja, bliski kontrola motora bi mogle biti potrebne. Pogledajte da li postoje bilo koji su lose vijci, filter ulja, ventil pokriva i druge stvari koje svibanj imati je uzrokovalo istjecanje. Ako potrebno, vi svibanj čak morati puzati pod auto za potvrđujući ulje curi oko tavi, na filtar ili odvod utikač. Zategnite ulje tavi vijci, utikač ili filtar. Filter ulja iščašenje bi se pokazati korisnim da se bave ovom curenje ulja nakon promjene ulja.
Učiniti # 3; Sada trebamo provjeriti razinu ulja. Opet hauba mora biti podiže ovdje. Priručnik automobil može vam dati dobre smjernice o tome. Dok provjera razine ulja, neki automobili moraju biti vruće dok se neki trebaju biti hladno. U slučaju da je ulje ekstra, što možete znati uz pomoć jedne mjerne šipke, ocijediti. To može biti učinjeno uklanjanjem odvod utikač i dopuštajući ulje ekstra za odvod u tavi, zadržao ispod ulje tavi. Nakon što je višak ulja ima iscijedi, stavi ulje utikač natrag. Naposljetku, mjerenje razine s dipstick još jednom dodati ulje i na njega vrhu, ako je potrebno. Pročitajte više o; Stop Engine curenje ulja, motorno ulje propuštanja, ulje curiti nakon zamjene ulja nije, dakle, vrlo teško postaviti. Vi samo trebate biti malo oprezan. Ono što je najvažnije, u potpunosti su uključeni u vaš automobil će vam pomoći u otklanjanju takvih problema automobilu.
Ovo je gdje sam znak off! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment