Sunday 15 January 2012

Design Your Own Shoes

Imam nekoliko prijatelja koji su opsjednuti obuća i oni gotovo cika u očima svoje najdraže vrste obuće. That squealing nije ništa manje od bilo koje od onih u Agatha Christie, ili Sherlock Holmes triler! Ipak, poanta je da su oni ludi obuća. Pa onda smo smislili na zaključak da će dizajnirati svoje vlastite cipele neki dan! U slučaju da se dogodi da biste dobili vaše adrenalina rushing, pogotovo dame čitanja, zasigurno ne bi smetalo znajući kako možete dizajnirati vlastite cipele! Uredu.
Kako dizajnirati svoj Cipele
Sole # 1: plan ili dizajn ili okvirni je izuzetno bitno da stvoriti ništa. Isto pravilo vrijedi i za cipele, kao dobro. Prije nego što napraviti cipele, morate imati dizajn cipele na umu. Nadalje, također trebate imati jasnu ideju o tome što vrste cipela želite dizajn. Jesu li će biti tenisice, pete, mokasinke ili djeca cipele.
Sole # 2: Nakon što odlučite koje cipele želite dizajn, ako ne želite dizajn ih online, možda možete početi isključiti onda skiciranje vjerojatna par cipela. Za ovaj previše, možete uzeti pomoć web stranice. To će biti nagrađivanja i zadovoljavajući umjesto prilagođavanjem već napravio cipele. Pročitajte više o tome kako napraviti svoje vlastite cipele.
Sole # 3: Kao što znate stilu vaše cipele, Sada sve što trebate učiniti je da biste dobili potrebnu materijal i napraviti cipele po svoj dizajn - najčešći stvari koje će je potrebno su potplata, kože, bilo kao embellishments vrpcom i boje i cipela izrade alata. Vi ste svi skupa onda! Samo naprijed, završiti projektiranje i izradu cipela!
Dizajn vlastite cipele trebate maštu i kreativnost i točno sliku cipele u pitanju. Sada se pogledati kako dizajnirati cipele na internetu.
Design Your Own Shoes Online
Početna Off: Za početak off, neka nam se na činjenicu ravno da kada dizajnirati cipele on-line, niste ih projektiranje od nule. Oni već napravio ali imate puno mogućnosti prilagodbe, učinak je kao takav da su oni bili od nule i potpuno usklađene s vašim ukusom.
Sljedeći korak: Prijavite se na web-stranici tvrtke želite dizajnirati cipele od - Nike, Adidas i voli. Ime ti ga i stil je tu - pete, crpke, stanovi i tako dalje i dostupne u uobičajenom cipela materijal za izradu. Nakon što odaberete cipela, bit će mogućnosti za personalizaciju i prilagodbu pored cipela.
Širina Cipele: Jeste uske ili široke noge? Pa, gotovo svaki stilu koji ste odabrali će imati srednje, široke i uske opciju na svim obuća marke web stranice. Pogledajte, tako da ne morate brinuti o tome!
Kvadratura it up: Provjerite svoj veličini, dok ste izrade vlastite cipele na web stranici. Gotovo da nema šanse da ne bi naći svoje veličine. Ti bi pronaći odjeljak uključujući stilove značilo za velike veličine. Normalni raspon je između veličine 4 i 10 za ženske cipele.
Heel i Sole Curry: Ovo prilagodbu is so nevjerojatan da ste dobili izbor da čak i odabrati visinu vašeg heels na nekim web stranicama. Osim toga možete odabrati boju, za koje će biti pobrkan za izbor. To vrijedi i za cijeli cipela kao. Ulošci su također dostupni online za nominalnu naknadu.
Tu može biti nekih manjih varijacija u mogućnosti i sučelje na web stranici, ali to su standardni čimbenici gdje maksimalnu prilagodbu je učinjeno. Tako besposličariti i igrati s tim i dobiti obuću koju točno su čežnja za!
Jeste li spremni onda za dizajniranje vlastitog cipele? Sretan obuće izradi!

No comments:

Post a Comment