Tuesday 24 January 2012

Stranka Pranks

Što stranka bi biti kompletna bez neke goofing okolo? A što je točka tog goofing oko ako nema podvale uključeni? Ako je klinac party da ste planiranje, onda ćete imati uređen za klaunovi je ventrilokvista ili mađioničar ... i da, to pravo postoji savršen formula za hit party. Ali ovdje je ono što mi predlažemo da učinite - isprobati neke stranke podvale za djecu i vidjet ćete squeals smijeha i plače ispuniti zrak! (Krikove sreće naravno!) Stranka će biti hit i ništa nakon toga stvarno može zaustaviti iz bića 'najbolji party ikad' za susjedstvo djecu. I sve zbog neke jednostavne stranke podvale. Dakle, spreman ili ne ... ovdje mi ići.
Party Pranks for Kids
Isprobajte neke od ovih praktičnih podvale za djecu i gledajte čaroliju oni djeluju u svojim probuditi ...
Skovao Face, ovo je jednostavan za napraviti, a možda ste ga pokušali prije, ali ... to učiniti u svakom slučaju! Zapamtite Rahelinom trik novčić iz popularnog sitcom PRIJATELJI? Upravo tako. Uzmi novčić i krug oko nje par puta s olovkom. Onda je netko kladiti da ne mogu kotrljati novac od čela do brade svoje u jednom pokretu. Neka je samo reći da će biti puno djece na zabavi s crnom crtom preko lica.
Rep magareća; Uzmite ukras string staviti zabada vrpcu na kraju i staviti ga na leđa ili dječjom stražnjicu. Watch kao on / ona hoda nesvjestan stvar zaglavi iza njih. Pričekajte za njih saznati i onda pokušati staviti ga na nekoga drugoga.
Slana Piće Svatko?; Ovo je znači trik, ali to je Whole Lotta zabavan kao dobro. Sa čaše bušiti stog uredno na osvježenje stol, nasumično sipati pregršt soli u nekim od njih i tiho promatrati djecu iz uglu. Možete li zamisliti neprocjenjivo izraze na njihovim lica kada oni uzeti gutljaj? Vriskati! Ili možete također umočiti neka slatkiša komada u jestivim ricinusovog ulja i pustiti da se osuši. Zatim neka bezazlen žrtve pop nekoliko te ih ispljunuti pravo out!
Zaglavi Napomena; Uzmi dolar zakona i bušiti s vrlo tankim niz. Sada neka račun laž oko. Netko je dužan da obavijesti i lean down to podići. Vi znate što učiniti! Povucite ga daleko! Oni ću probati drugi put i dalje iste rezultate. Ili što ste mogli učiniti je, kad se savijati prema dolje odabrati na umu, možete suza komad tkanine daju dojam da ste podijeliti svoje hlače. Oh izrazi!
Sapunica me none; Premazati sapun u pranje sobi sa slojem transparentnog laka za nokte i pustite da se osuši. Tada gledati djeca idu u tu pokušava ga sapunica gore.
Zabavna party podvale za djecu, nisu bili ovo? Pokušajte! TRY! Pokušajte!
Drijem stranka Pranks
Ah! Drijem stranaka. Govoreći o dječacima i giggly radosti ... U pletenice kose i slika prstima ...Maraton filmova i ..Oh, Boze. Kako predvidljiva! Te mogao učiniti sve ovo ili ste mogli igrati neke podvale zabavna party! Koji jedan će to biti? Želite li neke ideje podvala? -Naravno. Sleepover podvale za dječake i za djevojčice sleepover podvale.
Reckless Whisper, ovdje je velika spavaća podvala - Kada svatko odlazi u krevet, polako probuditi se, ići na njihove uši i početi šaputanje frfljanje u spor glas, kada ih naći počinju promiješati, trčanje na svoj krevet i pretvarati se da spavati. Gledajte ih ustati, pogledati oko sebe i pitaju što se dogodilo! It's soooo mnogo zabavno. Ali pobrinite oni ne vas uhvatiti. Mogli biste probati ovaj opet kad zaspu i onda čuti ih povezati zastrašujuće incident jutro poslije. Ili ako vas uhvatiti budni, možete se pretvarati isto se dogodilo! Pure evil radost!
Ili te mogao slikati svoje lice zaista blistav sa svijetlim bojama, a zatim probuditi prijatelj i gledati ga nakaza out!
Scary lice; Ovaj će se rad i zahtijevaju malo vještine. Crtanje stvarno stvarno zastrašujuće lice na ogledalu s perivim olovke ili staviti zastrašujuće slike tamo. Zatim dok na zabavi, squirt sok ili nešto bezopasna slično u nečijoj oku ... ispričavam profusely, recite zatim zadržati njihove oči zatvorene te ih dovesti do umivaonik. Onda čekati natrag i gledati drame. To je ono što se treba dogoditi. Oni peru svoje lice i kada su napokon otvoriti njihovim oči, oni će doći licem u lice s strahovit maska! Ako imate sreće dobit ćete vrištati od njih.
Dođi u Moj Svijet!; Ovaj jedan obično događa uopće drijemeža stranke - sjednici Ghost Story. Ali ovdje je twist, dobiti prijatelja u na ovom jednom. Osviježiti savršen postavku. AC na full blast, svjetla, svjetiljke na. Onda dobiti sve svoje prijatelje u krug i započeti reći stvarno zastrašujuće Ghost Story. Na kraju kada ste prijatelji su potpuno u nju, dobiti prijatelj ili roditelj polako doći i mjesto njihove ruke na djevojka / dječak tamo ili šapat polako u njihovoj uho ... To će panika daylights iz njih i naknadne vrištati će zastrašiti druge tamo. Sve u svemu, dobar dan!
Ostali Slumber stranka Pranks
Ovo su neke zajedničke drijem stranka podvale, ali oni rade jednako dobro. ; Nabavite puno alarm satova s ​​stvarno čudan alarm buzzers. Onda ih postaviti za ak sati noći i neka prsten. Evo kako možete staviti twist na to. Nula na prijatelja i vezati joj zapešća gore dok ona spava, onda kada se alarm satova prsten, gledati zabava! ; Prelijte kreme za brijanje na nečiji dlan dok oni spavaju. Tada svrbiti nos i gledati ih brčkanje svoje lice kad oni pokušati ispočetka njega. ; Pročitajte više na:; Pranks povući na prijatelje, Hillarious Pranks, Nije li to zabavno! Jesu ne oni neke dobre podvale igrati? Kladim se da čak i ako nije imao party planirao, da ćete želite jedan plan sada probati ove stvarno smiješno, zastrašujuće, glup, znači stranka podvale! Tko vam je plomba? Idi plan i party hard ... onda smijati jače! Zabavite!

No comments:

Post a Comment