Monday 23 January 2012

Kupaonica Boje

Kupaona je privatna mjesto za opuštanje i povlachenja! To je jedan najposjećenijih soba po vašoj obitelji članova i čak vaše goste. Dizajniranje kupaonica u potpunosti ovisi o vašem ukusu i stoga može odražavati vašu osobnost. Možete napraviti kupatilo biti živo i zabavno ili možete dati ga neutralan i opuštajući izgled. Boje su važan dio dom dekor i kada je riječ kupaonica boje, trebate izabrati boje koji će pomoći postignu potrebne osjećaju u kupaonici. Boje pločice, zidovi, kupaonski pribor, itd., zajedno može napraviti egzotične dekor kupaonicu. Dakle, jesu li zbunjeni pri odabiru boja za kupaonicu svoj novi dom? Zatim tu su neke kupaonica boja ideje za vas.
Odabir Kupaonica Boje
Boje igraju značajnu ulogu u kupaonicu dekor, oni može učiniti vaš kupaonica izgleda veći ili oni mogu dati koji osjećaju ekstra visina do strop malog kupaonica. Kupaonica boje naročito za mala kupaonice trebao biti izabrani vrlo pažljivo jer bilo krivi izbor može napraviti soba izgleda manji. Tako, prije donošenja bilo izbor kupaonica boja, uzmi pogledajte veličine kupaonica. Ako imate dovoljno prirodnog svjetla u kupaonici zatim iskoristiti tamnim bojama. Ali u slučaju kupaonicu je manji i nema prozore, zatim ići za svijetlim bojama. Ova posebno primjenjuje za male kupaonice bez prozora. Svjetlo boje može dati dojam dodatni prostor i izbjeći zatvorenog izgled. Ako želite imati kupaonicu s temu, zatim izaberite boje za zidove i pribor skladu s tim. Također imajte na umu da bojama pločice, zidova i pribor trebaju dopunjavati međusobno i zajedno oni trebao napraviti elegantan kupatilo dekor. Kupaonica može biti oslikana s različite nijanse jednog jednobojne ili možete imati kombinaciju dvije ili više boja koje pomiješati dobro s međusobno. Možete imati shemu boja tip kontrast u Vašu kupaonicu gdje bojama kade i ponora kontrast bojama zidova i pločice. Obzirom nastavku su neke od popularnih boja koje su koriste za kupaonicama.
Popularni Kupaonica Boje
Cool boje, toplim bojama i neutralne boje, su neke od osnovnih boja sheme koristi za slikanje zidova. Plava je najpopularnija boja se koristi za kupaonice, jer to je boja vode. To daje lijep cool i smirivanju učinak do kupaonice dekor i čini ga više ugodnijim mjesto. Blue bitak cool boja također bio korišten široko za male kupaonice dati izgled povećan veličine. Čak zeleni je jedan više popularan cool boja koristi za dekoriranje kupaonicama. Neutralne boje su smatraju sigurnim boje i bež, greys i whites su boje koje dolaze pod ovu kategoriju. White je jednostavan i elegantan boju koja lako mogu dodati sofisticirani izgled u kupaonicu. Ali održavanju ovu boju može biti teško ako imate malu djecu. Crvena, žuta i narančasta su tople boje koje mogu uljepšati svoju kupaonicu i stvoriti ugodnu atmosferu.
Kako je ranije spomenuto, uvijek možete ići za kombinacija boja za svoju kupaonicu. Crno i bijelo je zimzelena kombinacija za slikarstvo kupaonicama. Par crnih i bijelih je uvijek bio u trendu, a postoji niz načina za kombiniranje tih boja. Možete imati tih boja u prugastom način, u nacrtima geometrijskih likova ili jednostavan alternativne uzorak. Druge popularne kombinacije boja su, plava i bijela, smeđa i plava, žuta i crvena, itd.
Pročitajte više na:; Kupaonica Sheme boja i pribor; Kupaonica Paint Color Ideje; Bojanje boje za Kupaonice; Ti su neki savjete o odabiru kupaonica bojama. Da bi najbolji izbor boja, neophodno je da ste razumjeli boju psihologije. Boje izravno utječu naše emocije i osjećaje i stoga pobrinite ste izabrali najbolje boje za svoju kupaonicu napraviti ga umirujući mjesto. Srecno.

No comments:

Post a Comment