Monday 30 January 2012

Sugar Cane Plant

Šećerna trska je rod visokih trava, porijeklom iz toplih umjerenim i tropskim krajevima svijeta. Općenito naziva tropska biljka, šećerna trska je naći u izobilju između 36,7 ° N i 31,0 ° S zemljopisne širine, koji pokriva neke tople umjerenim područjima kao dobro. Biljka šećerna trska obično se odlikuje dugim, vlaknast stabljika, bogato šećerom. Neke od vrsta šećerne trske i može narasti do dužine od 6 metara. Veliki dio šećerne trske proizvode na svijetu dolazi iz Južne Amerike i jugoistočne Azije, s Brazilom kao vodeći proizvođač šećerne trske, a slijede Indija.
Sugar Cane Plant činjenicama; šećerna trska pripada rodu Saccharum of Poaceae obitelji biljaka. Listovi ove biljke su široke, a rastu naizmjence od stabljike. Naše poznavanje biljaka šećerne trske često je ograničena na šećer ili sok od šećerne trske, što nam daje potrebno mnogo predaha u vrućim ljetnim mjesecima. Međutim, biljka je također koristi za proizvodnju nekoliko drugih proizvoda, uključujući i šećerne trske sirup, rum i etanol. Čak i bagasse, koja ostaje nakon što su šećerna trska stalks zgnječen za proizvodnju navedenih proizvoda, može se koristiti za proizvodnju toplinske i električne energije. Sa tako mnogo koristi njezin kredit, šećerna trska je bez sumnje jedan od najkorisnijih biljaka na svijetu.
Kako rastu bilja šećer od šećerne trske?; Iako šećerne trske sjemenke su na raspolaganju, većina zgodan način da rastu biljke šećerne trske je to raste iz stabljike. Pri odabiru matične, morate biti sigurni da je nešto zeleno ili zlatno smeđe boje. Zrelih šećer od šećerne trske neće korijena, i stoga je najbolje izbjegavati. Možete početi punjenje kontejner sa tla, i to namakanje vodom. Zatim stavite šećer od šećerne trske korijen u njoj vodoravno, i pokriti ga s tla. U idealnom slučaju trebali postaviti ovaj kontejner u toplom području, i pobrinite se da je tlo zadržao vlažne tijekom. Vi ćete zahtijevati da ga prati redovito da zadržite ček na izbojci koji iskrsnuti. Nakon što promatrati vrh rast izdanaka na stabljici, možete izrezati ga na nekoliko komada, i posaditi u svijetle sunčanom položaju. Pročitajte više na uzgoj šećerne trske.
Sugar Cane Plant Care, proces uzgoja biljaka šećerne trske svibanj činiti se biti prilično jednostavan, ali onda također trebate pridržavati nekoliko jednostavnih koraka kako bi se osiguralo da je obrezivanje proizvode je dobro. Budući da je dobro upućen s šećerne trske zahtjevima postrojenja može biti blagodat ako namjeravate probati svoju sreću u proizvodnji šećerne trske. Šećerna trska raste u tropskim dobro ili umjerenom klimom, s najmanje 24 centimetara godišnje vlage. U pogledu otpornosti USDA zone, ova vrsta raste najbolje u zoni 9 i 10 zone. To zahtijeva dovoljan iznos od sunčeve svjetlosti tijekom dana. U idealnom slučaju, pješčana ilovača ili glina ilovača, s pH od 5,5 do 6,5, je najbolji tip tla za šećerne trske. U pogledu opskrbe vodom, morate osigurati da vlažne uvjete prevladati.
To je osnovne informacije o biljkama šećerne trske, s posebnim osvrtom na to kako im rastu i kako se brinuti za njih. Također se smatra jednim od najboljih biljnih vrsta u smislu fotosinteze. Samo naći u Aziji u jednom trenutku vremena, danas, biljka šećerne trske koja se uzgaja u raznim dijelovima svijeta, a kredit za to ide na minimalnu skrb dužan da raste, i svojom izvrsnom prilagodljivosti.

No comments:

Post a Comment