Sunday 15 January 2012

Praonica Room Design

Rublje soba je vjerojatno obično ignorirao i visoko koriste području vašeg doma. Imajući praonica sobu u uredan i organizirana uvjet je scena jedan jedva možda vidjeti. Pa, ovo je sasvim prirodno s brojem tkanina do biti oprati i glačati leži tamo. Kako o vlasništvo dobro organizirani i dizajniran vešeraj. Hmmm ... ovo je nešto jednom ne misliti mnogo često. Ovdje su neke vešeraj dizajn ideje koje će pomoći imate velik obličje području praonica. Let's check it out.
Projektiranje praonicu rublja
Rublje soba dizajn osnove je da, ona treba uključiti sudoper područje, perilica rublja, odjeća sušilica, glačanje stanica i skladištenje jedinica. Također planiranje vodovod s osnovnim toplom i hladnom vodom linije i odvod aranžman su primarni elementi njezine unutrašnjosti projektiranje. Nema potrebe spomenuti bodova opskrbe elektriËnom energijom na pravilan mjestima.
Soba boji; Dakle, praonica soba neće biti posjećuju gosti, tako da možete imati ovaj obojena u svoje omiljene boje. Možete igrati s rezonantan nijanse dok slikarstvo ovu sobu. Classic kombo poput ljubičice i bijele, kesten i bež, off-bijele i tamno smeđe je boja koje možete odlučiti za. Žuta i zelena, ružičasta i plava, plava i siva, crna i srebrna su neke živo kombinacija boja koje možete koristiti za jazz tom području. Ako soba ima dovoljno prirodnog svjetlosti dolaze u, tamne boje može izgledati velik. Možete imati neke ukrasne fixtures svjetlo kao dobro ga zadržati svijetle.
Storage Ormari; Ormari su osnove i praonica sobu dizajn planove. Storage treba biti učinjeno s pažljivo planiranje i nakon razmatranja dostupne području. Prvo mjesto potrebne opreme u sobi i i onda odlučiti kako koristiti ostatak područja. Ideja da dotjerati gore sobi jest slaganje prednji opterećenje Perilica i sušilica u ugrađenim uskladištenje pohranu jedinici koji će biti tucked u zid. To će vam uštedjeti prostor katu i ostaviti puno prostora za kretanje. Uporaba višenamjenskih jedinice za pohranu je dobra ideja. Imati preklop daska za peglanje, postavljene na zid, koji se može otvoriti kad god traži i padajućeg sušenja stalak. Nemate kabinetima na vrlo visokom nivou. Možete razmotriti razne opcije materijal za ormarića, ih podudaranje s zid ili opreme boja je jedan od velikih praonica sobi dizajn savjete.
Korisni Brojila; Brojači su drugi važni dio cjelokupnog praonica sobu dizajn. To su dužan fold krpe, mjesto šivaći stroj, glačalo krpe, itd. Jedan od ideja praonica sobu je da možete imati ormarića ispod counter with dobro planirane ladice i police. Biranje pravo materijal za protivizvršenje koji neće biti pogođeni zbog topline ili veš kemikalije je važno. Također bi trebao biti jednostavan za čišćenje. Pokušajte zadržati counter i uređaji na način da prirodna svjetlo pada na njih. Nabavite neki savjeta praonica ovdje.
Smart Ideje; Ako je soba u početku nije imala umivaonik, uzeti u obzir da u veliku zdjelu za namakanje stavke. Imaju neke košare postavljene oko i ime ih zadržati tamne i bijele odjeće sortiraju. Također imajte mali okvir na mjesto male stvari kao gumbe i ostali ukrasni komada koje mogu biti izgubljen i leže uokolo. Razmislite ima kuke ili šipke za vješanje opeglati odjeću. Također imaju stolice ili stolca gdje možete odmoriti. Možete koristiti dizajner zakrpe od staru odjeću bi začinio zidovima praonica sobi. Također možete stick poster rublja simbola i što oni znače blizu perilicu. Viseća biljke također može dati cool izgled na područje.
Dok slijedite gore navedene savjeti postoji još jedan način koji će vam pomoći znate kako dizajnirati praonicu rublja. Dovoljno je provjeriti out praonica alate soba dostupna na raznim web koje vam pomažu stvoriti soba puna pribora, boje koordinirano zidovi, namještaj i ormarića imati ideju kako konačnog dizajna će izgledati dizajn. Štoviše, neke također nude kotaciju cijenu za projektiranje sobe u ovom način. Tako dobiti započeli i imaju savršeno dizajniran području praonica.

No comments:

Post a Comment