Sunday 22 January 2012

Ljeto Wedding boja

Ljeto je najbolje vrijeme u godini da će se vjenčati. Svijetle boje ljeta wedding uz rezonantan ljeto wedding teme čine sretan par. Imate opciju za izabrati iz teme plaže vjenčanje u vjenčanje prijem puna wildflowers. Ljeti je pun živih boja i nijansi i sretan mladenka ima veliki izbor ljetnih wedding boja za izabrati iz.
Možete dati svoje vjenčanje hladovini u toplom ljetnom danu s ledenim plave ili bijele nijanse ili dati osvježavajući osjećaj sa toplim tonovima tropskih boja. Pa što su ti ljetni wedding sheme boja ideje? Neka nas imaju pogled na boje ljeta vjenčanja i teme u sljedećim stavcima. Možete pročitati više na haljinice za ljeto vjenčanja u članku "Kako odjenuti za ljetni vjenčanje.
Ljeto Wedding Sheme boja
Postoje određene ljeto wedding boje shema na kojoj možete temeljiti svoje vjenčanje themes. Ove teme su:, monokromatski boja: Ova boja ljeto wedding shema gdje je jedan nijansu boje i nijanse se koriste kao vjenčanje temu. , Na primjer, ako se odlučite plave u monokromatska ljeto wedding shemu boja, a zatim sve nijanse koje su postavljene jedni pored drugih na monokromatska kotačića za boju mogu koristiti. ; Kontrasta Scheme: U ovoj shemu boja kao što ime sugerira, sve je kontrast boje se koriste. Primjerice, kontrastnih boja za žute će biti ljubičaste. Možete čak i odabrati kontrast boja koje se nalaze na suprotnoj strani na na kotač boja. ; Trijade shema boja: Ove nijanse boja obliku trokuta na kotač boja. Trebate zadržati jedan od nijansu boje kao primarne boje, druga dva će se koristiti kao akcent boje. , Grupa od četiri sheme boja: To su četiri boje koje su jednako raspoređeni na kotač boja. , Analogan sheme boja: nijanse boja koje se nalaze rame uz rame na boju kotač poznati su kao analogan programima wedding boji. Ti nijanse boja mogu se uskladiti s jedne kontrastnih nijansi kao akcent boje. ; Ljeto Wedding bojama i temama; prirode Tema: Ova tema je inspiriran prirodom, a možete birati zelene biljke kao središnja tema. Možete birati iz raznih zelene nijanse koje su u paru s svijetle boje poput ljubičaste, ružičaste ili žute. Ili možete ići na lavandu, ružičaste i bijele uparen s blijedo zelena kao suptilan wedding temu. Ili možete kreirati prašuma kao ugođaj s nijansama duboke zelje. ; Pada kiša Boje: Možete ići u za shemu rainbow boje kao boje ljeta vjenčanje i teme. Možete dodati više boje da vaše vjenčanje kao što su svijetlo roza, žuta, narančasta i zelena. Druge boje poput crvene, ružičaste i narančaste boje su fantastični za ljeto vjenčanje. Ili možda možete pokušati četverovalentan shemu boja koja uključuje ljubičasta, žuta, zelena i plava. The trijade boje za ljeto wedding također uključuju aqua, vapna i žuti koji daje super osjećaj da je središnja tema. , Cool Blue: The cool plava ljetna wedding boja i tema ideje će vam pomoći da dobijete dojam poolside čak i ako ne postoji bazen u očima! Možete ići u za kombinacija boja poput žute i plave, plavo-bijele i moj osobni favorit tirkiznom i bijelom bojom. Možete čak i odgovaraju različitim nijansama plava i dolazi do svoje vlastite jedinstvene vjenčanje prijem ideje. ; Ned Boje: It's ljeto vrijeme i mi ne bi trebali zanemariti toplim tonovima ljeta. Možete probati ove boje wedding ljeta za vjenčanje plaži tema ili vjenčanja provedena u zalasku sunca. Možete ići u za mračan i zeleno nebo blues ili trijada boje žuta, narančasta i crvena. Ukoliko ste vodite plaže vjenčanje možete pokušati pješčane boje u kombinaciji s narančastom i ružičaste. ; Best Summer Wedding Boje
Postoji mnogo boja najbolje ljeto vjenčanje koje možete odabrati za svoju djeveruša haljina, pozivnica za vjenčanje, vrpce, stol tkanina, cvijet dogovoru i čak i za Vaše svadbena torta dekoracija. Sljedeći popis najboljih ljetnih boja wedding će vam pomoći da make up your mind. ; Purple i šljiva: možete upariti purples sa žutom ili šljive boje. Čak i lavanda u kombinaciji s zlato će uljepšati Vaše vjenčanje. , Gold: Ovo je jedna svijetla nijansu koja će se širiti navijati u vašem vjenčanju. Možete ga upariti s lavandom i odabrati kombinaciju koja odgovaraju u boji kotača grafikon. , Red: Živoj crvena koriste u različitim hladu kombinacija će pomoći cvrčati svoj ljetni vjenčanja. Možete kombinirati crvene sa šampanjac, ružičastim ili zelenim. ; Žuto: sretan boja žuta mogu dati jedan tradicionalni osjećaj da vaše vjenčanje. Možete birati između žutim detaljima ili svijetle suncokreta žute u kombinaciji sa svijetlim nijansama smeđe. Ili žute i srebrne napraviti iznenadan par boja. Bijela, lavande, srebro i smeđe boje napraviti dobar parova sa žutim. Možete pročitati više o suncokret wedding temu. , Pink: Pink je najviše očigledan izbor za ljeto wedding boje. Možete miješati i podudaraju ružičasta s različitim bojama i uliti osjećaje romantike i intimnosti u vaše vjenčanje temu. Možete kombinirati roze, smeđi, osjetljiva ljubičaste nijanse, itd.; White: U hladovini bijele čini da svaka mladenka izgleda kao kut je najbolje ljeto wedding boji. Možete dodati ton električne plave, zelene ili čak crveno na svoj bijele ljetne wedding boji. Pinks će dodati mekani dodir na svoj bijeli ljeto wedding sheme. ; Best Summer Vjenčanje Cvijeće
Jedan ne može zaboraviti uključiti vjenčanje cvijeća tijekom rasprave planiranje vjenčanja i odluke. Možete birati između tradicionalni ljetni cvijeće laž delphiniums, pakujac (Aquilegia), i perunika. Ili odaberite iz narančasta, roza, žuta i krem ​​sorti Alstroemeria. Rose, Calla ljiljane, zvjezdoznalac i ljiljanima napraviti popularan cvijeće ljeto vjenčanja kao što su naći u izobilju tijekom cijele godine. Njihov slatki miris čini ih očiti izbor za mnoge nevjeste. The pomodar ili Celosia je dobar cvijet sa svijetle boje koje mogu biti dodan u bukete i druge cvjetne aranžmane. Drugi ljetni vjenčanja cvijeće uključuju:; azijskih Lily, Zvona Irskoj, Chrysanthemum, Engleski lavanda, Forget-me-ne, frezije, gerbera Daisy, Hydrangea, Iris, perčin, Liatris, Oriental Lily, Lisianthus, Matsumoto Asters, Monte Cassino Asters , Queen Anne's Čipka, zijevalica, Solidaster, Statice, Stephanotis, burzi, suncokreta, tuberoza, Stolisnik; cinija, možete birati između tamne boje za ljeto vjenčanje koje podudara s cvijeće ljeto vjenčanja. Trebali biste odabrati boje koje stvarno inspirira. Vjenčanje je svoj dan i te bi trebao ići u za one koji ljeto boje vjenčanja i teme koji čine da se osjećate ugodno i sretno. Ja se nadam ovaj članak na ljeto wedding theme vam pomaže da izaberete najbolju za sve za Vaše vjenčanje.

No comments:

Post a Comment