Tuesday 31 January 2012

Kupaonica ispušnih Fan Zamjena

U kupaonici treba raditi ispušni ventilator. To je važan dio kupaonice dizajn. Ne samo to pomoći u kliring iz vlage i miris koji gradi iznutra, ali i poboljšava cirkulaciju zraka i ventilacije. Ako planirate ići za kupaonicu ispušni ventilator zamjenu, onda ovaj članak će vam ponuditi neke pomoći u tom pitanju. Također pročitajte o kupaonicu pregradnja i kupaona dekor.
Unventilated vlage kupaonica može skrasiti u pukotine sve više mjesta i stvoriti povoljno okruženje za rast plijesni. Možete, naravno, brinuti o kalup kroz korištenje odgovarajućih kemijskih sredstava za čišćenje, ali postoje načini na koje možete spriječiti. Kako biste spriječili takav nehigijenski situacija od sebe u razvoju, morate ići za kupaonicu ispušni ventilator zamjena čim primijetite da se stari je iz reda.
Kupaonica ispušnih obožavatelji normalno nalaze se na strop kupaonice. Oni su povezani preko rupa za zrak koji se pokreću ispušni plinovi izvana, promicanje ventilaciju. Kupaonica ispušni ventilator zamjena nije tako teško kao instalaciju. Kao što je instalacija uključuje postavljanje instalacija, kao i postavljanje rupa za zrak za ispušni sustav.
Poznavajući kada vaše kupaonice ispušni ventilator treba zamjena je jednostavno. Kada primijetite da je niska whirring buka ventilatora je zaustavljen, nešto nije u redu. Uglavnom, kupaonica ispušni ventilator zamjena zapravo uključuje samo kupaonica ispušnih zamjenu motor ventilatora. Ventilator se ne treba zamijeniti ako je njegov motor da se ne radi. Hardware trgovinama kupaonica opskrbe ispušni ventilator motora. Možete kupiti jedan i samo zamijeniti stari motor. Međutim, ako je ventilator previše je problema, svoje najbolje da ide za ukupno ispušni ventilator sklopa zamjenu.
Kupaonica ispušnih Fan upute za zamjenu; Pogledajmo sada kako kupatilo ispušni ventilatori su zamijenjena. Prva stvar za učiniti je, naravno, dobiti zamjenu za svoj stari ventilator, što odgovara veličini, snagu i dimenzije svog starog ventilatora. Možete kupiti jedan iz bilo koje trgovine hardverom u blizini. U slučaju da ste vidjeli da je samo motor ventilatora potrebna zamjena slušalica, a zatim dobiti novi motor s identičnim snage kao i stari. Budući da je motor je najvažniji dio vožnje ventilatora, zamijenivši je dobar kao zamjena ventilatora. Samo ako je ventilator slomljen i stvaranje mnogo buke, a zatim zamijeniti cijeli sklop. Stvari koje će vam trebati za kupaonicu ispušni ventilator zamjenski stan su na čelu vijak vozač i Phillips odvijača.
Prvo isključite električne energije isporučene na ventilator. Tada koristite stolice za pristup uređaji stropni ventilator. Tegljača u ispušni ventilator roštilj lako može ukloniti. Ako postoje vijaka drži roštilj ih odvrnuti za pristup ventilator unutra. Ponekad ljudi trebaju ići za kupaonicu ispušni ventilator zamjenu grill previše ako je slomljena.
Jednom poklopac ili roštilj je uklonjen, možete pristupiti ventilatora. Isključite električni priključak za ventilator i ukloniti ispušni ventilator sklopa odvrtanjem vijaka privitak. Ako je ventilator je netaknuti, sve što je potrebno zamijeniti motor je ugrađen iza njega. Izvadite stari motor odvrtanjem vijaka privrženosti i zamijeniti ga s novim. U slučaju da je ventilator je slomljena, možete zamijeniti cijeli sklop.
Uz motor zamijenjen, popraviti ventilator nazad u strop utor i zategnite vijke on. Napravite električnim priključcima natrag. Provjerite je li ventilator radi tako da ga uključite. Zatim zamijenite poklopac ispušnog ventilatora natrag na mjesto. To završi posao i možete biti sigurni da ostatak ventilacija u kupaonici je vratiti u normalu!
Pročitajte više na:; Kako instalirati Kupaonica Fan; instalirati Ceiling Fan, Instalacija Kupaonica Vent, kupaonice ispušni ventilator zamjena je prilično jednostavan posao koji svatko može skinuti u nekoliko minuta. Sve što trebate učiniti je slijediti upute pažljivo. Nadam se da kupaonica ispušni ventilator zamjene nije "naporne" posao za vas više!

No comments:

Post a Comment