Sunday 15 January 2012

Energetski učinkovite žarulje za početak

Nema bježale na činjenicu da prosječne kuće u Americi je odgovorna za dvostruko više emisija stakleničkih plinova u odnosu na prosječni auto. Procijenjeno je da ako svaka kuća u Americi su se zamijeniti samo 5 od lukovice ili svjetiljke s energetski učinkovite žarulje, to bi značilo zemlji štedi koliko 8 milijarde dolara svake godine na cijenu energije, osim iz svake kuće štednje na trošak zamjene svoje lukovice, kao i veće račune za struju. A to se može postići bez potrebe da se isključi jedno svjetlo! Osim toga, to bi također značilo spas Zemljine atmosfere iz emisije stakleničkih plinova jednaka onoj koje izlučuju deset milijuna automobila, a da je u jednoj godini!
Iako je energetski učinkovite žarulje u prošlosti korišten da se nepopularan zbog svog niskog napona, stvara neželjene nejasnost i sjene u kućama, energetski učinkovite žarulje i naprave dostupne ovih dana, međutim, kao sjajna kao običnih žarulja sa žarnom niti svjetla. Iako oni svibanj biti skuplji od konvencionalne žarulje, ipak, oni spasiti što je više od 75 posto energije svaki dan, plus, oni su dizajnirani na takav način da oni mogu trajati i do deset godina, radiš daleko sa potrebu zamjena žarulja svaki sada i onda, što može dodati do više stotina dolara, ako izračunat raspon deset godina vremena.
Energetski učinkovita rasvjeta za dom revolucionirao Light Emitting Diode (LED) žarulje i Compact Fluorescent Lights (CFL)
Dioda koja zraci svjetlo žarulje su čvrste, male žarulje koje su vrlo energetski učinkovit. Do u zadnje vrijeme, to su bili dostupni samo u aplikacijama gdje je jednom lukovice su se poput olovke svjetla, elektronika, instrument ploče, kao i žice vanjski i unutarnji Božić žarulje. Noviji tipovi ovih žarulja grupirani u skupine od 2-36 žarulja, zajedno s difuzorom leće, imaju proširene njihove primjene, i stoga se može koristiti u domove i stavke kao što su prednja svjetla i svjetiljke.
CLF su samo manje verzije fluorescents. Oni mogu biti pijan na u redovne svjetlo utičnice, i zračiti srodan na obične žarulje.
Koristeći LEDs učiniti energetski učinkovite kuće
U odnosu na redovne žarulje sa žarnom niti, LED zadnja 133 puta više, au odnosu na CFLs, traju deset puta duže. LED diode su više izdržljiv jer oni bumping izdržati i neskladna bolje, a budući da oni nemaju niti oni nisu osjetljivi na vrstu oštećenja koje su žarulje sa žarnom niti. Također, ove žarulje su daleko hladnije nego obični žarulje sa žarnom niti. Plus, naravno, oni su za uštedu energije, koristeći dio energije potrebne za žarulje sa žarnom niti.
Korištenje CLF kako bi energetski učinkovite kuće
Možete zamijeniti svoj konvencionalne žarulje s štedljive žarulje kako bi vaš dom više energije učinkovita. Također poznat kao CLF, ove žarulje su u vijestima, jer je energetski učinkovitih kvalitete koje imaju.
Kompaktna fluorescentna žarulje koristiti oko četvrtina energije u odnosu na konvencionalne žarulje za proizvodnju ekvivalentne količine svjetlosti. Na primjer, možete zamijeniti konvencionalne 60-Watt žarulja s 15-W kompaktna fluorescentna žarulja. Niža potrošnja u vatima znači da je manje izlaz topline, kao i manji iznos energije koja se koristi. Svjetlosti produced by kompaktna fluorescentna žarulja je više difuzno u odnosu na žarulje sa žarnom niti, dakle, oni su idealni za rasvjetu velikih površina. Da bi se dobili najprikladniji CFL žarulje za svoje potrebe, provjerite paket za pretvaranje snagom.
Uštedite novac i energija, zamjenjujući redovitim žarulje za energetski učinkovite žarulje
Energetski stručnjaci su mišljenja da je najbolji način kako bi vaš dom u energetski učinkovite jedan je da prvo zamijeniti žarulje i naprave koje se koriste u većini. Ovo su neki od čvora koji se obično koriste najviše:, podne svjetiljke i lampe stol koji se koriste u obitelji ili dnevni boravak, luster u predvorju, svjetla u kuhinji, Svjetla koristi za sigurnosne svrhe, svjetla u dvorani, kupaonice čvora, vanjski trijem post i svjetiljke, rasvjeta se koristi za ukrasne svrhe, podrum i garaža svjetla koje se čuvaju na cijelu noć, Ovih dana, postoji prezasićenost energetski učinkovite žarulje i naprave dostupnim na rasvjetu salone, hardver i kuće unapređenje trgovine kao i prodajna mjesta on-line. Ove se kreću u stilu od obične žarulje koje su srodan redovite žarulje za visoko ukrasne one koje se mogu koristiti u čvora i otvorenog lustera. Želite li ih koristiti za svečani izgled, oni su također dostupni u raznim bojama. Možete posjetiti trgovaca rasvjeta specijalitet, bilo online ili u redovite trgovine, za više jedinstvenih boja i stilova.

No comments:

Post a Comment