Tuesday 31 January 2012

Zidne slikarske tehnike

Vi svi moraju biti upoznati s murals i najpoznatiji mural je onaj Michelangela koji je naslikao na stropu Sikstinske kapele u Rimu. Murali su u modi još jednom i vrlo dobra ideja za opremanje interijera moderne domove i urede. Prekrasna mural može postati žarište prostorije i može napraviti sivilo sobu u mitski jedan. Zidne slikarske tehnike se također mogu koristiti za stvaranje promašaj završiti i može se koristiti za kamuflažu određene strukturne nedostatke u zgradi. Napraviti mural se može činiti kao zastrašivanje projekt, ali uz malo kreativnosti i strpljenja, možete napraviti svoj vlastiti mural. Ovdje ćemo vas kako se slikati mural.
Zidne slikarske tehnike za početnike
Prvi korak u zidnog slikarstva je odabrati temu i dizajn koji želite slikati. To će, naravno, ovise o tome gdje se slikarstvo murala. Ako ste to slikarstvo u dnevnom boravku, tada ćete morati odabrati temu ili temu koja je prikladna za tu sobu. Možete se odlučiti za prekrasan krajolik s bojama koje će odgovarati dekor i namještaj svoju sobu. Za spavaće sobe, možete biti podebljano s predmetom i zabavite se eksperimentiranje s različitim tehnikama zidnog slikarstva. Murals za djecu sobe su velika ideja za uređenje njihovih soba kao što možete slikati svoje omiljene crtani likovi, kao i odlučiti za više kapriciozan dizajna kao što su vile i goblini. Sljedeći korak u zidne slikarske tehnike je pripremiti na zid ili strop na kojem ćete se slikati murala. Uzmite čisti komad tkanine i lagano navlažiti. Obrišite površinu zida s njim kako bi uklonili sve tragove prašine i prljavštine i ostavite ga da se osuši. Ako ustanovite da je vidljiva promjena boje na zidu, to je dobra ideja primijeniti kaput boje ili premaz.
Ako ste početnik, onda se preporučuje da se zauzimaju jednostavan dizajn za svoj murala i kloniti slikarstva zidne na stropu. Uklonite sve namještaj iz blizine zida i pokriti katu sa starih novina. Najbolja boja za zidne slikarske tehnike su one koje su topljiva u vodi i brzo sušenje. Oba akrilnim bojama i uljana boja spadaju u tu kategoriju, iako ga je lakše raditi s akrilnim bojama. Koristiti kvalitetne akrilnim bojama slikati freske na zidovima i kupiti nekoliko četke kao širok, stan četka za punjenje većih područja i fini kist za detaljniji rad. Da biste znati više o zidnog slikarstva savjete, pročitajte mural ideje.
Sada sve što trebate učiniti je početi slikarstvo murala. Za to, možete početi izravno slikarstvo obris kojeg ste izabrali slika na zidu ili prvi izvući s mekom olovkom. Prednost crtanje konture s olovkom je da se može izbrisati i ispraviti pogreške. Međutim, to nije slučaj ako se izravno početi primjenjivati ​​boje. Nakon što ste završili ocrtavanje cijeli zid, korištenje stana široki kist boja primijeniti akrilna boja na zidne i završiti cijeli mural na ovaj način. Za brtvljenje zidnih tehnika, trebate primijeniti kaput od laka preko mural kako bi ga zaštitili. Za vanjsku tehnika zidnog slikarstva, trebate slijediti isti postupak, ali morate kupiti boje koje su posebno formulirani da ne izblijedjeti na suncu.
Pročitajte više na:; zidnog slikarstva, Wall Murals za Home Decor, Zidne zidne, tako, ove su neke tehnike zidnog slikarstva. Pokušajte sjenčanje mural stvoriti osjećaj dubine i trodimenzionalni efekt. Započnite slikarstva svoju freske iz gornje lijeve strane kutu zida u donjem lijevom kutu strane tako da ne ometaju boje. Nakon što su udobni slikarstvo jednostavna uzorak, možete eksperimentirati s različitim tehnikama zidnog slikarstva.

No comments:

Post a Comment