Monday 30 January 2012

Septičkih sustava Vrste

U zajedničkim govora, septička sustavi se koriste za obradu otpadnih voda i za sprečavanje biološke i hranjiva onečišćenja. Ne ide vrlo duboko u ono što su septičkih sustava, neka nam dolaze ravno do točke. Alternative septičkih sustava vrste sastoje se od aerobne obrade jedinice (ATU), nasip sustav i sustav za filtriranje pijeska. Pod konvencionalnih septičkih sustava tipa, postoje gravitacijske sustave i tlak distribucijskih sustava. Nastaviti čitanje i znati o tome što su različite vrste septičkih sustava?
Alternative septičkih sustava Vrste
Sand Filter septičkih sustava, Ova vrsta septičkih sustava je pogodna za mjesta koja nemaju dovoljnu količinu tla za bijaše voda. To je s obzirom na činjenicu da se iznos od pijeska koje je zaposlen u procesu čini za nedostatnost tla na mjestu ugradnje. Osnovne komponente koje pijesak filter septička sustav sastoji se od uključuju septička jama, pumpa komoru za pumpu, pijeska filter i odlaganja komponente uključujući odvod polje. Sustav može biti instaliran i postavljen iznad i ispod zemlje. Ovdje pumpa tank i odvodnje područja su razdvojene pijeska. Dakle, kada se otpadne vode (vode pomiješana s otpadnih tvari), ispuštaju strane pumpa tank, to je pre-tretirane od strane srednje pijeska. Nakon toga, čini njegov put u odvod polje. Ovaj sustav pruža vrstu biološkog tretmana za prirodno čišćenje otpadnih voda.
Aerobna liječenje jedinica (ATU); Kao što ime govori, ovaj septička vrstu sustava, koristi kisika kao jedan od vitalnih elemenata po svojoj svrsi. Otpad prolazi jedan razbijanje dolje postupak, uz pomoć kisika. To stvara čišći tretira otpadne vode nego u slučajevima konvencionalnog tipa. Dakle, ovo je koristan faktor za mjesta koja su osjetljivi ekološki. Potrebe za kućanstvo je ATU koristi 'uvjetne rast' proces za liječenje otpadnih voda. To je učinio po miješanjem prisiljeni zraka i otpadnih voda unutar komora poznat kao aeracija komori. Unutra ovom prilogu, bakterije opremljen 'slobodnog plutajući' stanje i dok rastu, oni break down i probaviti otpada. U konačnici, bez obzira otpadnih voda izlazi iz sustava je čišći. Znati više o aerobik septičke sustava.
Nasip septička sustav, nasip septička sustava ima sličan princip rada kao pijeska filter jednom. Tradicionalna septičke sustava dizajne zahtijevaju duboko tla za instalaciju i područje koje nemaju ovu vrstu topografije značajku, možete ići na nasip septičke sustava. Drenažnog sustava je podignuta iznad razine prirodne površine tla i tla. Tu je i specifična pijesak ispuniti materijal koji se nalazi preko prirodnog tla. Ovo se koristi za liječenje i otpadnih voda. Pijesak ispuniti, pak, sastoji se od šljunka krevet koji se sastoji od mreže koja je pogonjena tlakom cijevima. This septičkih sustava tip uzrokuje otpadnih voda na relaciji do doziranje tenk i onda pumpa u polje za apsorpciju, iznad prirodne površine zemlje. Tlak doziranje tehnika osigurava ravnomjerna distribucija otpadnih voda, a time, bolje performanse.
Znati više o:; septičkih sustava - Kako radova; Vrste septičkih sustava, za pročišćavanje otpadnih voda konvencionalnih septičkih sustava Vrste
Gravitacijski septičkih sustava, a to konvencionalnih septičkih vrstu sustava, koristi gravitacije za svoj rad. Ovdje drenaža se nalazi ispod utičnicu razine septičke jame. Taj način, otpadnih može učiniti svoj put kroz septičke jame u odvod polja, koji se gradi od niza rovova. These rovova imaju svoje dno položi se na prirodnim nesmetano tlu. Voda tablice ili hard tavi služiti kao ograničavajući sloju na sustav. Oko 3 do 4 metara iznad kao restriktivan sloj, rovove su trebala biti izgrađena. Konačna obrada ili filtriranje otpadnih vrši tla koji leži između podnožju rovova i vode stol. To je učinjeno iz razloga da se otpadne vode na kraju čini put u zemlju vode i moraju biti pročišćene kroz kemijske i biološke procese, prije nego što se čini. Tla koje je suho i propusna najbolje radi za takve vrste konvencionalnih septičkih sustava tipa.
Pritisak distribucijskog sustava, ovaj sustav je upravljan od strane doziranje komore i mreže malih cijevi. To je da se osigura jednolika raspodjela otpadnih voda u poriječju terenu i na taj način, smanjuje zasićenost polja. Ovaj sustav pruža doziranje i odmaranje ciklusa. Područja koje nemaju pristup za postavljanje drenaže polje niža nego u septičke jame, mogu koristiti ovu vrstu septička jama sustava.
Znati više o:; septička jama Njega i održavanje septičkih sustava, septička jama i septičkih sustava problemi; septičkih sustava troškova: "Za znajući kako izgraditi septička jama sustav, to će biti sigurno opciju ako ga ostaviti ovjerenu operatora, kao on je onaj koji je with pamet sve tehnikalije su uključeni u rad septičkih sustava tipova. Preporučljivo je imati pregled sustava nakon intervala od 5 godina. To bi se osiguralo ispravno održavanje septičkih spremnika i na taj način, radi.

No comments:

Post a Comment