Saturday 21 January 2012

Kako smanjiti Bill kupnju namirnica

Ako se ponekad osjeća da je vaš račun trgovine je sve veći svaki mjesec, možda nećete biti u to zamišljate. Trošak hrane je zaista ide gore, i vjerojatno će to nastaviti činiti u bliskoj budućnosti. Prema statistikama, prosječno velike veličine obitelji u SAD-u, oko pet ili više članova, potroši oko 405 dolara svaki mjesec na prehrambene proizvode konzumirati kod kuće.
Pa što možete učiniti kao kupac smanjiti vaše trgovine shopping? Pa, evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da se smanji izvršiti naplatu trgovine shopping:
Napravite popis prodavaonica prehrambenih namirnica: Ljudi koji idu u kupovinu bez popisa trgovine obično završiti izradu impulzivan kupnje, koji se može dramatično napuhati do trgovine račun. Možete početi planiranje izbornika popis za cijeli tjedan, a zatim napraviti svoj shopping listu u skladu s njom.
Ponekad je bolje ne koristiti Lista: Kada je u pitanju povrće i voće u dućan, kupiti ono što je u sezoni, jeftin, i svježe. To će smanjiti vaš račun, plus vašoj obitelji će dobiti jesti svježe i zdrave hrane.
Izbjegavajte kupovinu praktičnost Stavke: Kada trgovine pojam nešto kao 'udobnosti' hranu, to obično znači da će biti puni iznos težak, a vi kao potrošač neće ni žaliti, i umjesto svibanj čak biti zahvalan za spremanje vam neke vrijeme. Zato sljedeći put kada ići u kupovinu za namirnice, provjerite što ste u košaricu trgovine. Znatan dio novca ćete platiti za predmet pogodnost hrana za pojedinca posluživanje veličina, pakiranje i naravno udobnosti ".
Nabavite Trgovina dnevnik: Pribilježiti svaki predmet trgovine kupite redovito u njoj, kao i cijena koju obično plaćaju za svaki. Ako mjesto posebno dobra cijena, zapisati i ono što i gdje je to. Mimo događaj ovaj, od vas će biti u mogućnosti to držati trag od kad pohraniti posebne ili prodaju je stvarno dobra vrijednost ili je pravedan idući u biti oglašavanja. Dakle, na pronalaženje stavke koje redovito koristite, to je dobra ideja da ga kupi u rasutom stanju. Možete spremiti koliko 15-20% na svoje trgovine zakona o predmeta kupljen na smanjenje cijene.
Postanite Kolekcionar Kupon: Lokalne novine su najbolji izvori za praćenje novca štedi kupone za trgovine stavke. Ako provjeriti usko možete čak naći kupone s koliko dolar off na određene stavke. Novac štedi kuponi su također dostupan online.
Watch vaše raspoloženje: Nikad ne ići u kupovinu kada ste gladni. Također izbjegavajte kupovinu kada su ljuti ili umorni. Zbog tih su vremena kada ste više vjerojatno da će posegnuti za one skuplje Goodies i zalogaje, kao i junk hrane. Dakle, ako ste samo imali tvrd vrijeme na radnom mjestu ili su imali borbu, izbjegavajte kupovinu.
Kupiti samo u trgovinama Namirnice: Nemojte kupovati ne-trgovine stavke na trgovine. Iako je svibanj biti više zgodan kupnju vašeg protiv bolova, pasta za zube, deterdžent za pranje rublja i tako dalje na trgovine, oni mogu biti skuplji. To je bolje da biste saznali cijene takvih stvari u poslovnicama poput Super Target, K-Mart, Wal-Mart, itd. Ti bi mogao uštedjeti i do $ 15 - $ 20 po tjedan dana samo po kupnji ne-trgovine stavke iz nekih drugih mjesta, umjesto Vaše trgovine.
Otkriti Cijene natjecatelja: Pretpostavimo da posjetite još jedan dućan da općenito ne trgovinom i pronaći stavku koju redovito kupiti ponuđeni po nižoj cijeni od redovne trgovine, onda ne oklijevajte o tražeći svoje dućan odgovaraju niže cijene. Ovo je posebno dobar način iskoristiti popuste na stavke kao što su povrće i meso za koje kupone jedva se nude.
Online Trgovina Shopping: Dok stvarne cijene neće puno razlikovati između online trgovine s mjesta i redovite trgovine, međutim, to će biti daleko lakše pronašli prodaju, jer će biti prikazan na jednoj web stranici na klik na tipku miša. Osim toga, kada to učinite vaše online trgovine shopping, šanse succumbing na kupnji na poticaj će biti zanemariv. I, naravno, možete spremiti na goriva i vremena.

No comments:

Post a Comment