Friday 27 January 2012

Curling ravnu kosu

Sve žene vole isprobavati različite frizure. To dodaje da njihov šarm i privlačnost. Curling ravno kosa je jedan takav stil kose da žene vole raditi kada su pohađati neke posebne prigode. Ako i vi želite eksperimentirati sa svojim izgledom s vitičasta kose, zatim ovoga članka je svakako stvar za vas. Nastavite čitati kako bi saznali o raznim trikovima kovrčanje ravne kose.
Kako Curl ravnu kosu
Curling ravnu kosu s home lijekova, to je odlična ideja pokušati curling vaše ravnu kosu s isplativo materijala. Tu može biti nekoliko tehnika koje možete koristiti, ali onaj koji je prilično izvršnu i postojan je korištenje pletenice. Ovdje su potrebne upute. Mokri kosu temeljito s mlijekom. Ostavite ga na oko pola sata. Mlijeko omekšava i zaglađuje kosu, a time će vam pomoći da ga nakovrčati. Kada se preporuča vremenski period je gotov, operite kosu nježno s avionom, hladnom vodom. Ručnik suhu kosu, ali ne dopustite da se potpuno osuši. Podijelite kosu u male dijelove. Odvojite svaki dio kose s drugima pomoću isječka. Uzmi jedan odjeljak i oblagati. Držite pletenica s gumicom za kosu ili isječak. Učinite to na svim dijelovima kose, jedan po jedan. Ostavite pletenice neotvorene za oko 8-10 sati. Kao što je ovaj kovrčanje ravne kose tehnika traje dugo vremena za rad, po mogućnosti bi trebao to učiniti prije spavanja. Nakon završetka određenom vremenskom razdoblju, otvorite pletenice s prstima. Naći ćete kosu da bude kovrčava. Koristite široko nazubljenim češalj za četkanje kose. Vaša kosa će ostati kovrdžava dok ih oprati.
Curling ravnu kosu s curling željeza, operite kosu blagim šamponom. Koristite uređaj koji je pogodan za kosu. Dopustiti tvoj kosa suši na zraku. Nanesite sloj toplinske zaštitne seruma ravnomjerno na kosu. To će uštedjeti vaše kose od topline koju proizvodi curling željeza. Podijelite kosu u male dijelove. Kravata svaki dio s pandža isječak. Uzmi jedan odjeljak u prednjem i suzbiti curling željeza na njegov vrh. Čvrsto roll cijev prema tjemenu. Stop valjanje kada dođete do inča udaljen od skalp. Držite ranu curling željeza u ovoj državi s kose valjane na to za oko 10 sekundi. Vi svibanj držite malo duže da bi dobili više tight kovrče. Polako odmotajte curling željeza i pustite kosu. Kosa bi formirao uvijen cjedilu. Ponovite navedene korake za svaki pramen kose, jedan po jedan. Koristite široko nazubljenim češalj za četkanje kose. Naći ćete kosu da se kovrčavu i voluminozan. Evo više o tome kako kovrčati kosu s curling željeza.
Curling ravnu kosu s straightener, operite i suhu kosu kako je predloženo u gornjoj točki. Podijelite kosu na dva dijela. Vezati jedan odjeljak uz pomoć pandža isječak. Uključite kose straightener na. Vi svibanj primjenjivati ​​toplina zaštitni serum na kosu kako bi ga zaštitili od visokih temperatura ili korištenje straighteners da ne oštetiti kosu. Uzmi mali dio kose i držite kraj blizu kraja straightener. Otvorite ravnanje ili flat iron. Stavite ga preko ovog dijela vaše kose. Zamotajte kosu oko dno ploču straightener. Zatvori straightener za držanje ovom odjeljku. Gurnite ga van do kraja kose sekcije. Ponovite ove korake za svaki dio kose odvojeno. Naći ćete kosu tražite kovrčavu i valovitu.
Čitajte na:; Kako napraviti ravnu kosu Kovrčava, kovrčavu kosu Styling Savjeti; Sve gore navedene trikove i savjete za curling ravnu kosu je lako slijediti. Vi svibanj pokušati svaki onaj koji odgovara vašim udobnost i dostupnosti resursa. Koji god način vam daje poželjne rezultate, praksa da se dobije stručnost.

No comments:

Post a Comment