Monday 23 January 2012

Čokoladni fondi Fountain

Kao što sam odrastao Sjećam čitanje o čokoladi slapova i jezera, kao i sve vrste predmeti iz ove ukusne i gnjecav tvar. Nikad nisam zapravo očekuje da vidi te stvari u stvarnosti, tako da bi trebao imati vidio moje lice kada sam prisustvovao vjenčanju i zapravo vidio ovaj objekt koji je čokolada teče dolje svoje strane! To je na isti dan da sam obećao da prikupi sve informacije sam mogao o lijepu apparatus.after sve, možda i ja bi na kraju pisati o aparati koji bi me raketa do slave!
Čokolada fondi fontana se polako, ali sigurno postaje moraju imati na vjenčanja, svadbeni i bebe tuševi, korporativnih događanja, godišnjice stranke, večera stranaka i trgovine pokazuje. Osim što je fantastičan sredinu, čokolada fondi fontana se iznajmljuje ili kupili, jer oni poslužiti kao vrlo dobra alternativa za tradicionalne svadbene torte. Ne zaboravimo da je to zabavlja goste koji ne žele plesati.
Čokoladni fondi Fountain
A čokolada fondi fontana je aparat koji je izrađen od nehrđajućeg čelika s motorom na svojoj bazi. Ovaj aparat se koristi za posluživanje rastopljenu čokoladu. Pripremljeni čokolade zalogaja koji su smješteni u ladicu za grijanje zagrijavaju pomoću motora dok je središnji vadičep gura rastopljenu čokoladu gore kroz kolonu. The česma može biti 2-4 metara u visinu i kad se čokolada dosegne tu visinu teče niz više razina. Čokolada teče iz jednog ladicu u sljedeći dok ne dosegne donji red, gdje je cijeli proces se ponavlja opet. Čokolada fondi fontana je stavljen na čvrste baze koja drži oko 40 kilograma.
Za neprekinuti protok čokolada fondi, važno je pratiti razinu od čokolade, tako da više čokolada mogu biti dodan u skladu s tim. Nije poželjno da napusti čokolada izravno na uređaju kao što može stvrdnuti. U slučaju da koristite čokolade za višestruke koristi, osigurati da su svi dijelovi čisti, a čokolada je zagrijanoj.
Čokolada fondi fontana obično ne koristi iz vrata jer je čokolada privlači kukce. Još jedan faktor koji odvraća korisnika je održavati temperaturu koja je kritična za nastavak toka.
Kakve čokolade mogu koristiti u fontanu čokolada fondi?
Idi naprijed i odaberite čokolade kao slatka, bijela, gorko, mlijeko i kakao maslac. Ako želite kremastu tok od čokolade, zatim kakao maslac je odgovor!
Što mogu umočiti u fontanu čokolada fondi?
Raspon Goodies koji mogu biti umočen u čokoladu fondi fontana pokriti hranu poput pereca, marshmallows, jagode, keks i sve ostalo što ukuse yum!
Je li moguće unajmiti fontana čokolade?
Da, čokolada fondi fontana može se uzeti u najam od ugostiteljskih poduzeća i party supply trgovinama. Osim uređaja, te tvrtke također pružaju polaznicima kako bi se osiguralo da se fontana radi ispravno. Iznajmljuje čokolade fontane naplaćuju se na satu osnovi i radile za više od dva sata za vrijeme party. Ovaj aparat obično je uključen kada deserte i predjela su služili.
Mini Čokoladni fondi Fountain
Ranije koriste ugostitelja, događaj planerima i restoranima, a danas čokolada fontane su pronašli svoj put u domove, jer su oni sada proizvode u veličinama koje su manje i mogu se koristiti i smjestiti udobno kao kod kuće. Zove mini čokolada fondi fontana, minimum značajke koje bi trebali tražiti su:, tihi rad, jednostavna montaža i rastavljanja, udaljiti Save i Bowl, Auger stilu pumpa; noge da su podesivi, dijelovi koji su pranje u perilici

No comments:

Post a Comment