Monday 16 January 2012

Bambus Namještaj i mačevalački

Zatvorite oči i zamislite kuću nestled u planinama i okruženo drvećem s dimom koji proizlaze iz visokih dimnjaka, kao što ste to učinili staviti noge naprijed i uzeti korak prema ulazu. Otvorite vrata i uključite svjetla, a zatim gledati po sobi i blagdan oči na fleksibilan i lagan namještaj, novi trend koji je branje gore na tržištu namještaja. Zapravo bih reći da je bambus oduvijek koristila kako bi proizvodi, to je samo da je ovaj materijal je dobivanje izloženosti malo kasnije od drugih materijala, no bolje kasno onda nikada!
Bambus
Bambus je zapravo trava koja traje jedna godina do pune visine, što bi moglo biti kao visok kao 30 do 40 metara. Bambus zatim očvrsne i sazrijeva za narednih četiri-sedam godina prije nego što je spremna da se bere i koristi kako bi bambus rolete, platna, zavjese, ograde i namještaj.
Zašto bih trebao koristiti bambusa namještaja?
Kada je u pitanju pisanje o svemu što je usko vezan za dom sam mogao ići na i na, ali znam da imam previše ograničenja pa ovdje ću se usredotočiti na navodeći razloge zašto se opredjeljuju za ovaj eko-friendly namještaj je dobar izbor . ; Uglavnom bambus je jak i otporan materijal koji se opire utezanja i bubrenja. ; Bambus namještaj je blagoslovio s finim zrna koja daje stil za sebe. ; Treće, bambus je dobro za svoj okoliš kao što raste brzo i može biti dobivenih iznova i iznova. , Koji su stilovi od bambusa namještaja dostupne na tržištu?
Bambus namještaj je u dva stila, a prvi će izgledati dobro oko bazena ili čak u tropskim tematske sobe. Drugi stil od bambusa namještaja je izrađen kroz proces rezanja traka od bambusa, ključanje ih kako bi ih otporni na plijesan i bugova, a zatim lijepljenje trake zajedno. Nakon što su zapeli zajedno ruba do ruba, paneli su stisnute u kako bi multi-layer nalik drva, to može biti u obliku u bilo koju vrstu namještaja. Ova vrsta bambusa namještaja nalik tvrdo namještaja i dolazi u oba svjetla i tamne nijanse i završi.
Karbonizirani je pojam koji se zapravo koristi za komad koji je grijanom za dugo vremena kako bi bambus tamnije. Bambus namještaj koji je karboniziranih i laminiran će se pokazati vrlo snažan i izdržljiv.
Što bambus raspon namještaja uključiti?
Raspon od bambusa namještaja uključuje:, kreveti, Komoda, radne stanice, stolovi, Stolovi, Stolice, rokeri, Stolice, loveseats, Couches, kuhinja ormarića, kupaonice
Kako briga za moj namještaj od bambusa?
Brinuti se za tvoj bambus namještaj, sve što trebate učiniti je očistiti povremeno s blagim čišćenje koje je dizajniran za drva namještaj mekom krpom. Kako bi se spriječilo bojenje i / ili vode oznake, počistiti izlijevanje odmah mekom krpom.
Gdje mogu koristiti bambusa ograde?
Bambus ograde je odličan način za stvaranje privatnosti ogradom. Ova ograda se može koristiti kako bi ljudi iz peering u svom dvorištu, a također pruža sigurnu perimetar vaše imovine. ; Ova ograda je još jedna prednost previše, ona se može koristiti kao vrtna ograda za dodavanje dodir klase.
Bambus Mačevanje - Gdje ga mogu kupiti?
Ne gledati dalje od dućana home poboljšanje, tim trgovinama će imati bambusa dobavljača kao i pomagala koja će zahtijevati da postavite svoj bambus ograde i održavati ga.
Kako sam skrbi za svoju bambusa ograde?
Preporučuje se za liječenje bambus ograda s tankim slojem UV otporan mrlja kako bi se spriječilo truljenje i starenje.

No comments:

Post a Comment