Saturday 28 January 2012

Masaža stopala Tehnike

Naša stopala je nositi cijeli naš tjelesne težine i oni su najviše zanemaren u svim dijelovima tijela. Štoviše, bolestan dolikuje obuće, hodanje u visokim petama i loše držanje doprinijeti bol i bol koja naše noge osjećaju na kraju dana. Najbolje liječenje koje možete dati svoje noge je da ide za masaža stopala koja će pomoći olakšati bol i pružiti olakšanje za umorne mišiće. To je prilično jednostavan za naučiti, masaža stopala tehnike koje će pomoći u pružanju reljef i opuštanje mišića stopala. Kao određene točke na stopalima imaju odnos s organima i mišićima tijela, mnoge medicinske sestre koristiti masaža stopala tehnike za indukovati rada.
Osnovne tehnike masaža stopala
Da znam kako dati masaža stopala, prvo biste trebali znati osnovne tehnike masaža stopala i masaža stopala pritisak bodova. Najvažniji masaža stopala tehnika je poznata kao milovati. U ovom masaža stopala tehniku, trebate držati stopala u obje ruke i palcem i kažiprstom primijeniti stalni pritisak, počevši od vaše Prsti na svoj ankles. Moždani udar vaše cijelo stopalo na taj način i jednostavnost gore pritisak oko prstiju. Ponovite isti masaža moždani udar samo na vaše noge i pobrinite se da masaža noge u jednom kontinuiranog protoka.
Još jedna velika masaža stopala tehnika zove se miješanje. U ovoj tehnici, morat ćete koristiti vaše šake za mesenje jedini noge u natrag i naprijed gibanje. Koristite zglobove za mijesiti pete i prstiju i nježno pritisnite zglobove u jedini noge više puta. Da bi dobili reljef iz bolna tetiva koje se pokreću uz izvan rubova stopala, tu je vrlo jednostavna tehnika masaža stopala. To uključuje primjenu tvrtka pritisak palcem tako da ih kliznim od vrha do dna uz strane stopala.
Još jedna masaža stopala tehnika se zove toe rotacije. U ovoj tehnici, svaki nožni prst je pojedinačno rotira prvo u smjeru kazaljke na satu, a zatim u smjeru suprotno kazaljkama na satu. Najbolji način da to učinite je da se shvati svaki nožni prst jedan po jedan i lagano ih povucite prema gore, a zatim ih rotirati u suprotnom smjeru. Pazite da ne koristite previše pritisak ili ćete završiti ranjavanje nožnim prstima. Pročitajte više o masaža terapija.
Self masaža stopala Tehnike
Ako nemate vremena za odlazak u toplice da se masaža stopala, a zatim možete jednostavno dati svoje noge liječiti obavljajući masaža stopala kod kuće. Za to je dobra ideja da prvo očistiti noge tako da je namakanja u kadi mlake tople vode. Također možete koristiti neke kupka soli i nekoliko kapi eteričnih ulja za ublažavanje umorne mišiće. Nakon što ste čistili svoje noge, te ih osušite ručnikom paperjast. Sada stavite lijevu ruku na vrhu stopala i desnom rukom pod stupi vaša noga. Primjena srednjeg tlaka i klize ruke od prstiju do gležnja. Ponovite ovaj pokret šest do sedam puta. Također možete koristiti bilo koji mirisnog ulja kao što su maslinovo ulje ili kokosovo, tako da vaše noge su također hidratizirana. Zatim, povucite svaki nožni prst vašeg stopala te ih rotirati u smjeru kazaljke na satu i satu smjeru. Palcem pritisnite na luku stopala i lopte. To su područja koja moraju snositi teret cijelog tjelesne težine tako da imaju maksimalnu napetost. Koristite svoje zglobove gurnuti oko stupi vaša stopala u malim kružnim pokretima. Završi off milovati oko gležnjeva u nježnim pokretima prema gore.
Pročitajte više na:; stopala Reflexology, Prednosti Terapijska masaža, masaža nogu, postoje mnoge druge tehnike masaža stopala poput kineskog stopala masažne tehnike i senzualan masaža stopala tehnike. Sve ove tehnike su malo napredniji i to je najbolje da biste dobili njima učinio profesionalno. Dakle, možemo vidjeti da su masaže stopala puno prednosti, a to je savršen način da se destress nakon duge naporan dan.

1 comment:

  1. Znate li za neku ponudu masaža u sklopu nekog hotela, nešto poput vikend odmora

    ReplyDelete