Thursday 26 January 2012

Crvena kosa Shades

Crvena kosa je zaljubljen mnoge stoljećima. Razlog rijetkost crvene kose nijansi pripisuje genetika. Samo 4% ljudske populacije je poznato da imaju prirodno crvenu boju kose. Najviše crvenokosi inhabit područja duž zapadne obale Europe, posebno u Škotskoj, Engleskoj i Irskoj. Crveni kromosoma, koji, naravno, boja kose, je recesivan gen. Oba roditelja moraju posjedovati gen za dijete to naslijediti. Nažalost, kromosom je toliko slab, da dobiva pretiha crni ili smeđi genske, daljnje sabotaging šanse nošenja najmanjeg primjesa crvene naglašava. Ali, ljepota crvenom kosom nijanse dolazi s teškim cijenu. Crvenokosi su izuzetno fer, što ih čini osjetljivim na ultraljubičasto zračenje, uzrokujući instant opekline na koži. Štoviše, svaki vlasi svoje kose deblji od bilo koje druge prirodno obojena kosa. Tako, gustoća je manja od ostalih kolega, što je razlog zašto oni mogu patiti od gubitka kose i Thinning.
Različite Nijanse crvene kose
Budući da većina nas nije rodio s vatrenim brave, bojanje postojećih brave je jedina opcija. Postoje mnoge nijanse crvene boja kose. Svaki shade ima se nositi s određenim ten, da izvedeš najbolje u tebi. Štoviše, postojećih prirodnih boja kose će biti odlučujući faktor. Idemo vidjeti što su razlozi što trebate imati na umu za odabir crvene boje, koja vam najbolje odgovara i koje su različite boje kose ideje možete koristiti.
Glazbeni kosu kožu, s plavu kosu i kožu možete potpuno boju vaše kose jarko crveno. Ako imate tanke kose, budite oprezni dok koristite proizvode boju kose. Guste kose će zahtijevati više intenzivan bojanje kose od tanke kose. Ako koristite kane i tanku kosu, ne ostavljaju za predugačak. Mi ne želim da se u potrazi kao mrkva! Pročitajte više na crvene kose s plavuša naglašava.
Dark Blonde i srednje boju kože, ovisno o nijansama vaše boje kože, možete eksperimentirati s paletom boja. Ako vaša koža ima žuta boja, možete ići za đumbir, Auburn, crvenka ili bakra tresses. Masline prigušen je toplo žalbu. Tako možete nositi crvene trešnje, tamnocrvena i drugim nijansama intenzivne crvene boje.
Tamno smeđa kosa i maslinovog kože, volim ovaj tip kože. Egzotične ned poljubi kože i senzualan smeđa brave, ne trebate bilo kakve umjetne boje za daljnje uljepšavanje. Ali ako ipak odlučite nositi neke nijansama crvene kose, duboko crvene, boja šljive, tamnocrvene i kesten su za vas. Možete istaknuti nekoliko vlasi ili ih u potpunosti u boji, izbor je vaš.
Crne kose i tamne kože, crna je lijepa, elegantan i elegantan. To je neutralna boja koja izgleda graciozan with sjaj i volumen. Međutim, budući da imate tamnu kožu, toplije i dublje nijanse crvene kompliment će vaš stil. Nosite tanki naglašava crvene boje dodati otajstvo onima raskošnih brave. Suptilni crvena kosa nijansi vina boja i tamnocrvene sigurno će vas glava tokar!
Pročitajte više na:; tamnocrvene boja kose Ideje, Tamno crvena kosa, redovito izlaganje suncu i vremenskim u cjelini, čini crvenom kosom boje blijede lako. Dakle, koristite boje štiti šampon. Dovesti natrag u nijansama, samo kaput kosu kanom 15 - 20 minuta i isprati. To će oživjeti izgubio boju i osigurati pravilnu njegu kose. Ponekad boja kose mogu oštetiti kožu, pa pokrenite patch test prije nego započnete bojanje. Boja kose je odličan način nošenja kosu s perjanica. So nositi svoj tresses, začinjen crvena da izvedeš zagonetnim još vatreni stranu u vas!

No comments:

Post a Comment