Thursday 19 January 2012

Vanjski Teak Namještaj za njegu

Vanjski tikovine namještaja je postala vrlo popularan ovih dana zbog prirodnih ljepota drveta. Međutim, osim svoje estetske privlačnosti, tu su i razne druge pogodnosti odabiru drva. Teak sadrži prirodna ulja u cilju da opstane u prašumi gdje ona raste, stoga je prirodno otporan na vanjske elemente, insekti i trulež. Stoga, iako tikovine namještaja je općenito malo skuplji u odnosu na hrast, Redwood, ili cedar, njegove prirodne trajnosti i snage čini dobro isplati.
Tikovine namještaj je izrađen od tropskog drveta, koji ima bogatu, med nijansa, kada je nova. Ali, kao što tikovine dobi, uz izloženost elementima, ona počinje dobivanje patinu srebro siva. Kao Zapravo, to je točno kako otvoreni tikovine namještaja koji je u dobi fino se mogu razlikovati. Stvar s tikovine je da, ako je to srebro siva patina je ostavio na namještaju, bez da se liječi, nije moguće vratiti izvorni med boju drva.
Iako je promjena u boji ne čini razliku u trajnosti i čvrstoće namještaj, to ne čine razliku svojim izgledom. Dakle, ako ste mislili na dobivanje sami vanjski tikovine namještaj, trebate odlučiti želite li da postane srebro siva kao što vremenu ili zadržati svoj izvorni med smeđu boju.
Koristite Teak Protector Na Tvoj Vanjski Namještaj od tikovine
Teak proizvodnja stručnjaci preporučuju primjenu tikovine zaštitnik ako želite zadržati izvorne zlatno smeđe boje vaše vanjski tikovine namještaja. Ovaj tikovine zaštitnik pomaže u održavanju boju namještaja za jednu sezonu, nakon čega treba ponoviti.
Međutim, ne preporuča se koristiti tikovine ulje na vanjski tikovine namještaja zbog visoke održavanja koji je uključen u proces. Ulje tikovine će se morati ponovo se svaka tri mjeseca, tako da smeđa završiti održava. Stručnjaci su također mišljenja da podmazivanje vanjski tikovine namještaj može uzrokovati nepravilan bojenje ili plijesni.
Proces prosjeda, kada se namještaj je ostavio otvorenom i bez tikovine tikovine ulje ili zaštitnik, traje oko devet mjeseci, ovisno o izloženosti elementima poput sunca i kiše. Ako vam se sviđa ovaj, naravno, razjeden izgled, onda je samo potrebnih za vaš vanjski namještaj od tikovine je redovito čišćenje.
Koristite otopinu za čišćenje kako bi održali svoju Vanjski Namještaj od tikovine
Otopina je napravio od 25:75 mješavina bjelilo s blagim deterdžentom u vodi je idealan za tu svrhu čišćenja, što može biti učinjeno s mekom četkicom. Nakon što je namještaj je očišćen, cijeli komad treba temeljito isprati da biste dobili osloboditi od svih otopina za čišćenje prljavštine ili ostataka. Ova metoda čišćenja je sasvim primjerena, kako za svoje trošne namještaja, kao i one zlatno smeđa.
Ovih dana, također možete dobiti proizvode, poznat i kao čistač od tikovine, koja se može koristiti za vratiti prirodnu boju tikovine namještaja, ako je dopušteno da vrijeme u svojim srebrne sive boje. Bez obzira koliko dugo namještaja je ostalo vani, oni mogu vratiti u svoje izvorne med smeđu boju pomoću tikovine čistač. Ovo jačanje proces je prilično jednostavan, bez ikakvog teško ribanje.
Izbjegavajte slikarstvo ili bojenje Vaš Vanjski Namještaj od tikovine
Neki ljudi odluče za slikanje ili bojenje njihov vanjski namještaj od tikovine. Međutim, teakwood namještaj stručnjaci namrštiti na ove prakse, kao prirodna ulja koja se pojavljuje u drvo će spriječiti mrlja ili boje držeći ga. Ali, ako ne želite da mrlju ili boje vaš vanjski tikovine, to je najbolje da biste dobili stručne savjete o tome što se preporučuje da se koristi.
Dok je vanjski tikovine namještaja je ostalo vani tijekom cijele godine od strane nekih ljudi, drugi misle da je bolje da im u zatvorenom prostoru tijekom surov vremenskim uvjetima. Ali, ako se odlučite da bi se teakwood namještaj vani, onda vam je potreban da bi se osiguralo da bazenima voda ne skuplja na namještaju ili da se ne drži na mokrom terenu. Ipak, najbolji dio od tikovine namještaja je da, zato što je tvrdo, ona je otporna na bubrenje, skupljanje i savijanje. Osim toga, njegova prirodna ulja čuva namještaja, bez glatka završiti splintering, što je rezultiralo u njemu traže čudesno lijepe za mnogo godina. Uz pravilnu njegu, vaš vanjski namještaj od tikovine će trajati dugo vremena, istina.

No comments:

Post a Comment