Monday 23 January 2012

Easy Koraci za rezanje i Instalacija Crown Molding

Krunu kalupljenje:
Krunu kalupljenje je kutna, dekorativni trim koja se koristi za popuniti sastanak spoj između zidova i stropa. Ona dolazi u raznim izvedbama i stvarno može dodati u sobu ukupnom atrakcija.
Rezanje i instalacija krunu kalupljenje je često vrlo varljiv posao, a većina ljudi obično sami ste sve gnjaviti pozivom u profesionalce kako bi ga instalirali za njih. No, neki od nas dobiti kick out of isprobavanja projekata home poboljšanje na vlastite, a pažljivim čitanjem uputa, plaćati pozornost, a nakon ispravan postupak, obično svaki projekt vrijedan njene soli mogu biti poduzete i uspješno završena. Instaliranje krunu kalupljenje se ne razlikuje. Ako vam uzeti vremena da shvate kako je to učinjeno, možete izrezati i instalirati krunu kalupljenje u vaš dom po sebi.
Prije nego što počnete, ovdje su neke stvari ćete morati kupiti ako ne već ih imaju:
Spoj Miter Saw
Nabavite sebi spoj mitru vidio. Ovo je odličan alat za rezanje krunu kalupljenje. Možete kut oštrice lijevo ili desno, ili iz jedne na drugu stranu. Ribolov lijevo ili desno na stolu stvara 'mitra kut' i ribolov od strane na stranu na ruku stvara "konični kut '. Kombiniranje obje vrste kutova stvara 'spoj kut'.
Nokti
Za nokat krunu kalupljenje u mjestu. Ako nemate automatski pneumatski zakivač, koji će učiniti život lakšim za vas, koristiti čekić i bdjeti vanjska strana za prste. Nabavite 6d ili 8d nokte.
Ljepilo
Da biste riješili krunu kalupljenje u mjestu.
Krunu kalupljenje
Istraživanje različitih sorti i dizajna krunu kalupljenje koji su dostupni na tržištu danas. Prije nego što kupite, važno je znati koliko komada oblikovanje vas će zahtijevati i od onoga dužine. Možete pronaći ovaj vanjska strana mjerenjem prostoriju u kojoj se namjeravate instalirati krunu kalupljenje. Mjera uz zid, a ne uz strop.
Bilješka Molding
Ako ste apsolutni početnik instalacije krunu kalupljenje, trebali biste dobiti neki oblikovanje bilješku i praksa vaš posjekotine na to. To će vam uštedjeti gubit bilo stvarne krunu kalupljenje, što može biti vrlo skupo.
Cerada list
To će doći u ruci za zaštitu poda i namještaj od prašine ili oštećenja.
Zaštitne naočale
Kako bi zaštitili svoje oči dok radite. Ne ikada početi raditi bez zaštitne naočale na.
Skele
Morat ćete imati skele u mjestu stajati na i instalirati krunu kalupljenje s lakoćom.
Tada ćete trebati znati o različitim vrstama spojeva koje se koriste u instalaciji krunu kalupljenje. To su:; mitered povratak; suočavanje zajednički; izvan kutu; šal zglob; Sada ćemo pogledati neke jednostavne korake za rezanje krunu kalupljenje:
Trebate krunu kalupljenje da stane točno u području gdje ste ga instalirate. Tako se oprezni i precizna mjerenja dužina.
Rezanje sa točnost je važno. Pila iz stražnjeg dijela krunu kalupljenje, s početkom u gornji i donji rub, i izrezati u ravnoj liniji. Pokušajte kut kutovima na točno 45 stupnjeva. To je dobra ideja da se praksa rezanje bilješku kalupljenje prvi. Ovo će vam dati više povjerenja u rezanje skuplje krunu kalupljenje i vas će također biti u mogućnosti koristiti rezati komade staro kalupljenje kao referencu.
Kada završite rezanje, oblikovanje komada stane zajedno krunu i vidjeti koliko dobro se uklapaju zajedno. Vi svibanj morati učiniti malo ugađati tu i tamo, ako ne gel točno.
Ovdje su neke jednostavne korake za instalaciju krunu kalupljenje:
Nakon što ste izrezali krunu kalupljenje na svoj zahtjev, to je vrijeme za bušenje rupa u njoj. To nas opet treba učiniti s pažnjom. Vi ne želite podijeliti kalupljenje ili, još gore, vježba prste.
Pozicija krunu kalupljenje, gdje ćete ga instalirati za provjeru Ispravno postavljanje. Provjerite da li ste ne uzimajući zglobova gdje su se ističu kao trn u oku, kao što je u zidu-centru ili u bilo vrlo vidljivo žarište.
Zatim pričvrstite krunu kalupljenje tamo s nekoliko 6d ili 8d nokte, samo dovoljno da se držite ga tamo, a ne trajno. Ne dovršiti sve dok zakucavanje nakon što ste zgazi natrag i ponovno provjerava da vidi da li si dobio poziciju pravo ili da li možda ćete morati premjestiti ga malo.
Nakon što ste poziciju pravo, završiti čavlima i pokriti nokte s kit. Boja preko odgovarati ukupni izgled.

No comments:

Post a Comment