Sunday 29 January 2012

Krov Trepere popravak

Krov problem, više nego često ne, može se pratiti do oštećen krov treperi. Nakon što je krov na glavu je vrlo opasan scenarij da se, kada kiša je predstojeći. Jedini način da se brine o problemu ide za neposrednu krov treperi popraviti, osim ako želite postaviti kante pod krov!
O Krov Trepere
Jedan od tri stvari koje čovjek je nastojao za, od davnina su hranu, odjeću i sklonište u obliku krova nad glavom! Važnost imaju za krov nad glavom ne treba objasniti za vas. To je vaš dom je bedem protiv svega što vrijeme baca na nas, uključujući i kiše. Krov treperi (poznat kao "treperi" zbog svoje metalne prirode) nije ništa više nego komad pocinčanog čelika, bakra ili aluminija. Oni pokrivaju zglobova u krovnu konstrukciju i spriječiti vodu iz seeping kroz u praznine. Dakle, kada vidite krova curi u nekom trenutku morate provjeriti krov treperi nad njom.
Krovni treperi općenito je strateški smješten da pokrije raskrižja točke krova kao što su vrhovi i doline u krovne konstrukcije koje su vjerojatno mjesta vode akumulacije. Nalazi se na krov prvenstveno spriječiti curenje vode.
Kako to Utočište Krov Trepere?
Prije nego što krećemo na krovu treperi popravak projekt, morate biti spremni s alatima i materijale potrebne za taj posao. Morat ćete provjeriti izvor krov curenja prvi i procijeniti opseg štete. To će vam pomoći da odlučite na kupnju zamjena krova treperi koji će biti instaliran, priključiti curenja. Morat ćete se popeti na krov, koristeći ljestve, a za stvarni uvid. Budite oprezni u penjanju gore, pogotovo ako je kiša. Provjerite krov treperi u području krova odakle propuštanja događa. Provjerite ima li znakova korozije i rupa, ako ih ima. Ponekad nenormalan savijanje u krovu treperi može biti uzrok vode koja se opstruirala i stagnira. Uglavnom razlog za naknadu štete u krov treperi je stvorio naglašava iz svog širenja i skupljanja izloženost topline i hladnoće. Ponekad krovne šindre su oštećeni previše. U tom slučaju, morate ih zamijeniti prvi.
Ako primijetite da krov treperi je prilično netaknut, osim treperi dolaze off u određena mjesta zbog odvajanje od noktiju ga drži na mjestu, onda popravljajući to je jednostavan posao. Just popraviti nove čavala ili vijaka na mjestu i pečat treperi s brtvljenje materijala. S tom vašem krovu treperi popraviti posao je završen.
Ako primijetite ekstremne korozije, to je najbolje što je dobio ga zamijeniti. Nabavite spremni za popravak posao po prvi navodeći stvari koje će trebati, a to su:; novi krov treperi (obviously!) ; Tin škare (za rezanje novi krov treperi), Čavli, Krovni brtvilo, ljestve (! Budući da ne mogu letjeti) , Pazite da dimenzije novog treperi da kupite su prikladne za pokrivanje oštećenih područja. Materijal bi trebao biti izdržljiv, otporan i vrijeme bi trebao biti u mogućnosti to hvataljka sezonske promjene temperature. Kako bi spriječili koroziju, to je dobra ideja da kaput treperi s prekidačem boje prije instalacije.
Prije nego što možete instalirati novi treperi, to treba rezati u pravu veličinu za pokrivanje krova propuštanja. Koristeći kositra škare, rezano treperi patch pravu veličinu. Izvadite i ostrugati komada starog treperi. Zatim stavite novi treperi na mjesto i učvrstite ga pravilno s čavlima. Nanesite brtvila i cementa za škripac to na mjestu. S tom vašem krovu treperi popravak posao je u suštini više.
Pročitajte više na:; šindre Popravak, Krovni Popravak curenja; krova popravak Procjene, Krovni Popravak Savjeti; Krov treperi popravak radnih mjesta se lako u načelu, ali postoji rizik koji su uključeni s obzirom na penjanje na sklizak krov i rade na nagnut teren. Ako niste jako pouzdanik ga povlačenjem off, napustiti posao zgodan čovjek!

No comments:

Post a Comment