Sunday 29 January 2012

Odabir Pejzaž Svjetla za prekrasnom krajoliku dizajni

Nakon kreiranja prekrasnog krajolika dizajn na prednjim i / ili dvorištu, većina ljudi vole da se poboljšala i to show off. Dodavanje krajolik svjetla može biti sjajan način da pojačaju krajolik dizajn nakon što sunce ide dolje. Bilo da ste dodali nekoliko čvora ili ide sve van i ugraditi razraditi koristiti ih, krajolik rasvjeta može vam pomoći da uživate posebne značajke svog krajolika dizajn, cvjeta, drveća i biljaka. Žarišne točke mogu biti na stand out, postaje sve više vidljiv. Također ih možete koristiti za pojačanje određene arhitektonske značajke svoje kuće, na taj način usklađivanja i svoj dom i svoj krajolik dizajn, stvarajući resort-like ambijentu.
Pejzaž rasvjeta također povećava upotrebljivost područja izvan svoje kuće. Dječja igra područja, bazeni i terase mogu postati koncentratore za zabavljanje gostiju ili samo mjesta da se opustite i odmotati u.
Plus, oni također pomoći da se poveća sigurnost aspekt od tvoj prednje ili dvorištu. Adekvatno postavljeni krajolik rasvjeta se može koristiti za upaliti potencijalnim opasnim područjima kao što su nagle promjene u visini od krajolika, prepreke na nogostup, trnovit ili niske vegetacije vješanje, i korake. Osim toga, krajolik svjetla također pomoći u smislu odvraćanja potencijalnih uljeza eliminirajući sjenovita i tamnih područja. A, ako se uljez ne dogodi da uđe u prostorije, krajolik svjetla može vam pomoći da ih vidjeti i identificirati ih.
Pejzaž svjetla također može pomoći u povećanju vrijednosti nekretnine. Kada se instalira profesionalno, oni mogu stvoriti prekrasan prvi dojam o potencijalnim kupcima, prijateljima i obitelji.
Postoje različite vrste krajolika svjetla koje možete koristiti, a mnogi od njih dolaze s motion senzora, kao i vremena. To može biti vrlo korisna, jer eliminira potrebu za uključivanje sklopke. S obzirom na nastavku su neke od krajolik svjetla koje možete inkorporirati u vanjskim površinama vašeg doma.
Arhitektonska rasvjeta: Tehnike arhitektonske rasvjete i ispašu koriste se za pojačanje varijacije u teksturi, kao i arhitektonske značajke u opeke i kamena rada, donja površina luka detalje, i fascije. Arhitektonska rasvjeta također se mogu koristiti kako bi se poboljšala gateway, fontane i kipovi.
Put Rasvjeta: To se može koristiti u različitim lijepe dizajne za uljepšavanje, kao i osvijetliti staze i prilaznih.
Down Rasvjeta: Također se spominju kao "mjesec rasvjete ', to se postiže montažu rasvjetnih tijela na zgradi ili granama drveća. Ovo pomaže u lijevanje sjene koje stvaraju razne obrasce na površini tla. Oba estetski ugodan, kao i funkcionalna, mjesec osvjetljenje reproducira pjegav efekt koji prirodno stvara mjesečina kad zrake prolaze kroz lišće i grane drveća. Dakle, uz ovaj krajolik rasvjeta, drvo sebe, uključujući i lišće i grane, kao i vrt i put u nastavku su ukrašena u mekom sjaj. Mjesec rasvjeta se koristi opsežno stručne krajolik dizajneri na svjetlo gore driveways, travnjaci, patios i palube, te šetnice.
Up-Rasvjeta i Ground Rasvjeta: Up-rasvjeta se koristi za baciti svjetlo u smjeru prema gore istaknuti značajke, boju, veličinu i teksture različitih landscaping mogućnosti. Iako je tlo rasvjeta također se nalazi na terenu, ne sjaji se, ali je svjetlost usmjerena prema tlu.
Cross Rasvjeta: Cross rasvjeta je stvorio sijeku zrake svjetla na različitim kutovima za proizvodnju zanimljivih svjetlosnih efekata za miješanje sjene i svjetla.
Pozadinsko osvjetljenje i sjeni: U ovoj tehnici pozadini svjetla koriste se za siluetu strukturnih i uređenih značajke. To u osnovi simulira efekt rasvjeta koja stvara zalazak sunca. Kada sunce zađe, često ćete naći biljke i drveće ocrtava protiv arhitektonske strukture ili na horizontu. Ovaj efekt krajolik rasvjeta pomaže urezati tekstura, oblika i obrisa ukrasnih trava, grmlje i drveće stavljajući svjetla iza tih objekata.
Raznolikost je ključ za odabir krajolik svjetla za stvaranje prekrasnog krajolika dizajna. Pejzaž svjetla su također dostupni u različitim nacrtima, kao što su mini lampiona, ananas svjetla, zvonce svjetla, tulipan svjetla, i tako dalje. Bilo da se koristi za rasvjetu šetališta, ili za stvaranje zanimljivih siluete, ili kako bi se poboljšala arhitektonskim značajkama, krajolik rasvjeta može stvoriti čarobnim dimenziju u vaš dom, u kojem mogu uživati ​​dugi niz godina.

No comments:

Post a Comment