Sunday 29 January 2012

Interijer Dizajn Ideje za Kuhinja

Kuhinja nije samo mjesto za kuhati. Danas, dizajn interijera ideje za kuhinju morati obuhvatiti puno čimbenika. Ljepota iz kuhinje nije samo u izgledu izvana, ali također u planiranju prostora. Uz pravilnu podjelu prostora, dizajner interijera mora uzeti u obzir potrebne prostor, faktori kao što su položaj uređaja i kako bi ga potpuno dobro opremljene kuhinje na najbolji mogući dizajn plana. Stoga, prije nego što pristup dizajner interijera sa svojim idejama, prvo morate biti jasno o Vašim potrebama i prioritetima, što će vam omogućiti da pronađete pravo plan za kuhinju.
Čimbenika kako bi uzeti u obzir prije nego što planirati kuhinju:
Morate prvi definirati prostor. Zabilježite položaj vrata i prozora te drugih mjerenja i pokušati dobiti neke ideje od dizajnera interijera o prostoru izgled.
Dajte pažljivo razmotriti položaj aparata, ormariće i sl kao pravo mjesto bi aide vam bolje u vaše dnevne aktivnosti.
Također odlučiti unaprijed, završiti te će zahtijevati za ormare, podnice, zidova i prozora tretmana.
Odlučuje o raspodjeli svjetlosti i razmislite o tome kako napraviti maksimalno korištenje prirodnog izvora svjetlosti.
Kad ste se odlučili osnove, možete ići naprijed i razmišljati o sheme boja, countertops i namještaja i drugih takvih dizajn interijera ideje za kuhinju.
Savjeti za Interijer Dizajn Ideje za Kuhinja:; Napomena niz problema s kojima se suočavaju uz vašu ranije kuhinjom. Je li sudoper prenizak ili je to nedostatak odgovarajuće prostora za prikazivanje vašeg posuđa? Znati te probleme i pokušati ih ispraviti u novom dizajnu. , A ladice treba imati čvrste konstrukcije baze. To će pomoći u lako kliziti akciju. Bilo bi korisno ugraditi metalni-sided ladice i trkača koji imaju pune ekstenzije. ; Plan instalacija vodovoda i električne usluga unaprijed. Također, pokušati zadržati originalni sklopovi i pribor za spremanje na novac i vrijeme. , Uvijek bi se osiguralo da plan kuhinji s obzirom na prirodni tok kretanja. To će vam omogućiti da zadrži udobnu udaljenost kada su kuhanje ili pranje i potrebu za pristup ormarića i sl., uvijek položaju sudopera, frižider i pećnicu i plin u obliku trokuta. To će vam omogućiti da imaju bolji pristup stavkama i kuhati bez rasipanje vremena. ; Imajte na umu da položaj za pranje posuđa, kuhanje jedinice i sl treba smatrati kao da ga bilo na lijevoj strani ili na desnoj strani bi se stvorio razliku u način na koji rade u kuhinji. Sudoper treba smjestiti pod prozor i protiv vanjskog zida za bolje munje i zgodan odvodnje. Sudopera, odvodnju i stroj za pranje posuđa obrazac najvažnije jedinice u kuhinji, pa uvijek bi se osiguralo da je prvi položaj. ; Položaj perilicu treba uvijek biti u blizini posuđe i pribor za jelo. To će pomoći u brže utovar i istovar stroj za pranje posuđa. Također, pokušajte uzdižući perilici posuđa od 9 do 12 inča. To bi smanjila sve savijanje! ; Tamne boje pločice treba izbjegavati za kuhinju brojila. To je zato što je sapun ostatak će biti lako vidljiv na takve boje, a to će zauzvrat propast dizajn interijera kuhinja. , Pokušajte koristiti udubljenjem rasvjete na određenim područjima rada. Možete čak i pokušati fluorescentne rasvjete za drugačiji rezultat. To mogu biti skriveni iznad visećih ormarića. ; Koristite neke sobne biljke oživjeti kuhinju dizajn interijera prostora. ; Koristite pluto podovi, što je dobro za noge i također upija zvuk. Izolacijski zidovi, čak bi pomoći u smanjenju razine buke u vašem području. , Pokušajte koristiti svoj sudoper prozor kao produžetak za countertop. To će vam omogućiti brzo proći, svoje prehrambene proizvode za vanjsku blagovaonom. ; Koristite svjetlost boje za malu kuhinju. To bi se pojaviti veća nego što se čini. ; Utakmica temu vaše kuhinje unutrašnjosti projektiranje prostor s odgovarajućim posuđem, trivets i pribor za jelo koji se može dodati u ambijent. ; Osigurati namjeravate ostaviti dovoljno prostora područjima blizu hladnjak i pećnica, koje će vam pomoći u stashing daleko stavke koje svibanj neće biti potrebne. ; Vaša kuhinja uvijek treba biti praktična, korisna i vesela. Danas, kuhinja dizajn interijera je ne samo o tome da to izgleda dobro. Smart funkcionalnost i upravljanje prostorom vam pomoći planirati atraktivan prostor koji će u praksi za kuhanje pravi užitak!

No comments:

Post a Comment