Monday 16 January 2012

Keramički grijači

U osnovi, postoje dvije vrste električnih grijača: konvekcijom i zračenjem. Osigurati konvekcijske grijalice toplinske energije puhanjem, ili vađenje zraka preko grijana površina, pa su obično proizvedeni u toplinu sobe. While grijači izravne topline u određenom objektu. Međutim, s napuhavanjem cijene nafte i plina, većina ljudi su pribjegavanja jeftinije opcije za grijanje. I jedna takva mogućnost je konvekcijske grijalice koje pomažu grijanje ograničen prostorima kao što su prostorije, na mjestu za grijanje cijele kuće. Keramički grijači su najnoviji konvekcijske grijalice sada dostupnih na tržištu, koji nudi više učinkovito i ekonomično grijanje. Ali što točno su keramičke grijače i kako oni rade kao dio sistema grijanja, neka nas pokušati znati s ovim člankom.
Keramički grijači; Keramički grijači su vrsta električnih prijenosni grijač, koja zapošljava jednog keramičkog diska za potrebe grijanja. These grijači obuhvaćaju keramičke ploče s aluminijskim pregrade održavanja protoka topline. Keramički grijači primarno rade pomoću električne zagrijavati keramičke elemenata. Kada struja prolazi preko njih, toplina se apsorbira u aluminij pregrade, koja se zrači na prostor kroz ventilator. These grijača obično uključuju zatvaranje senzori za zaustavljanje opreme iz rada, ako se savjete više. Također nekih keramičkih grijača sadrži toplinu osjetljive elemente koji isključite jedinicu, ako to pregrije. Sve ove razlikovna obilježja, čine keramički grijači prilično učinkovit i popularan među druge vrste grijača.
Poželjne osobine Keramički grijači; Između mnoge druge povoljne značajke keramički grijači koje su također dostupne kao industrijski keramički grijači, ovdje su neke od najčešćih one:
Sigurnost: Jedan od najvažnijih prednost Keramički grijači je njihova niska temperatura. Budući da imaju niske radne temperature, keramičkih grijača komponente ostaju mnogo hladnija od dijelova drugih vrsta grijača. Osim toga, kao i njihove porast temperature do 380 º F, te grijači uključuju mogućnost da se polako smanjuje električna struja koja teče kroz jedinicu, stoga smanjenju rizika izazivanja požara.
Prenosivost: Još jedna prednost Keramički grijači cijele središnje grijanje je da ti grijači lako prenosiv. Dakle, tih prijenosnih keramičke grijače dolaze ruci u situacijama gdje je jedna osoba u sobi zahtijeva više grijanje od ostalih u istoj sobi, a grijač može jednostavno biti pomaknut za još logično mjesto. Više o prednostima prijenosni grijač.
Trošak: U odnosu na ostale konvencionalne kuće sustavi grijanja, keramički grijači isplativija. Kao što su oni koriste za skučenim prostorima, te grijalice ne koriste puno električne energije i topline brzo. Dakle, oni su ne samo jeftin nego i energetski učinkovitije pomoći u uštedi energije.
Veličina: Biti više kompaktan u veličini, keramičkih grijača lako se kretati i može se prenijeti s jednog mjesta na drugo po potrebi. Također oni su sposobni za grijanje veće područje od zračenja grijač, da previše plaćate bez teških struju.
Učinkovitost: Keramički grijači su robusne i učinkovit grijači, sposoban za grijanje cijelu sobu. Keramički grijači učinkovitost varira između 85-90 posto. Dobro osmišljen keramički grijači ne samo da nude visoku učinkovitost nego i fleksibilnost u zoniranju, dug život i uniformnost.
Pročitajte više na:; Keramički grijači - Prednosti; Energy Učinkovito grijači prostora; Radiant podnog grijanja, za razliku od drugih konvencionalnih goriva, spaljivanja grijači, keramički grijači generiranje čiste topline, tj. da ne oslobađaju otrovne pare, ili kemikalije u zrak, dok se koristi. Dakle, keramička grijalica su idealni za male obitelji ili pojedinca, jer se mogu zaposleni u toplinu sobe koje se koriste, umjesto grijanja i cijelu kuću ili sobe neiskorištena. Some grijača su također timeri, touch senzor, overheat senzor, termostat, priručnik toplinske prilagodbe, digitalni zaslon, daljinski upravljač, itd. koji bi ti grijači još više korisno.

No comments:

Post a Comment