Monday 23 January 2012

Tungsten prstenovi za žene

Ako (poput mene!) mislio da volfram je značilo samo za proizvodnju vlakna iz električnih žarulja, onda fino volfram nakit odmah može učiniti promijeniti vaš pojam! Volfram nakit, iako je nedavno uveden u nakit tržištu, je zarobljen znatan udio na tržištu. Tungsten prstenovi posebno su omiljeni komad nakita među muškarcima i ženama podjednako. Kada volfram prstenovi su prvi pokrenuli, nisu uspjeli pobuditi interes žena zbog svoje širine i malo pozamašan prirode. Međutim, nedavno pokrenula volfram prstenovi za žene su gladak, svijetlo i zamršeno učinili. Oni su usporedivi s platinu, zlato ili bijelo zlato prstenje.
Zašto ići za Tungsten prstenovi za žene
To je pitanje koje uvijek će doći na um bilo žena zainteresirana za kupnju volfram nakit. Što je to što čini volfram tako posebnom? Koje su njegove osobine koje se ne mogu ponuditi bilo koji drugi metal? Pa, za početak, jedinstvenost je jedna značajka koja postavlja volfram razlikuje od drugih metala. Iako, bijelo zlato i platina nakit nakit se smatra vrlo dragocjeni, njihova zajednička upotreba ih izgubiti svoje ranije karizme. Međutim, isto se ne može o tome, rekao je volfram nakit, koji je upravo počeo da steknu popularnost. Dakle, ako ste žena traže jedinstvenost u svoj nakit, onda volfram prstenovi su apt za vas. Štoviše, volfram je jači i teže od drugih metala, tako prikladniji za svakodnevno trošenje. Trajnost volframa ga čini kompatibilnim s grubim života moderne žene.
Tungsten prstenova za žene: dizajne i stilove
Tungsten prstenovi za žene su dostupni u bezbroj stilova, širine i dizajna. Obično, volfram prstenovi dolaze u širini od 4 mm do 6 mm. Ipak, neke tvrtke mogu ponuditi tanka, ženski volfram prstenovi širine mala kao 2mm. Ovi prstenovi mogu biti izrađeni s drugim metalima poput zlata ili platine, tako da je razlika u boji nije uočljivo. Moda volfram prstenovi su malo šire i namijenjeni su na prugama muške volfram prstenovi. Volfram vjenčano prstenje visoko su polirani i često su manje verzije muške vjenčanja bendova. To omogućava ženama da odgovaraju njihovim vjenčanje bendova s ​​one svojim muževima. Beveled ivica volfram prstenovi su posebno popularni među ženama koji kupuju volfram prstenovi za njihov stil kvocijent. Iako, teško je napraviti volfram karbid prstenje na postavljanje dijamant pasijans prstenje, dijamantni prstenovi mogu biti kreirani za poliranje dijamanata u tungsten metal.
Tungsten prstenova za žene: Boje
Tungsten prstenovi su uglavnom dostupne u njihovim zaštitni znak sjajan sive boje. Međutim, to nije neobično pronaći volfram prstenovi za žene u zlatu ili crnoj boji. Zlato ili crna volfram prstenovi za žene se tretiraju sa slojem cirkonija što čini im jedinstvenu boju. Ovi prstenovi su nosili samo kao modni iskaz i rijetko se koristi za vjenčanje bendovima. U boji s vremenom blijedi s uporabom. Međutim, možda ćete dobiti jamstvo proizvođača koji se može odnositi blijedi. S vremena na vrijeme, premaz cirkonij može puknuti ili čip, otkrivajući tungsten metal ispod. Atraktivna drago i poludrago kamenje u svijetle boje i može biti zaređen u volfram prstenovi kako bi ih jarke i moderan.
Pronađite više članaka o, Promise Prsteni, angažman prstenje, Dakle, volfram prstenovi za žene su pogodne za svaku ženu koja traži izdržljivost i stil u isto vrijeme. Volfram bendovi wedding može poslužiti i kao velike razlike od uobičajenih zlata ili platine bendova. Budući da je, brakovi simboliziraju dugotrajnog druženja, tu ne može biti bolji način da se pečat vaše vjenčanje nego s volframa svadbeni bend.

No comments:

Post a Comment